| |

Fotoshootmetjekat.nl – Op de foto met je kat? Inclusief video interview!

Op de foto gaan met je lieve kattenvriendje? Dat kan! Het is toch geweldig om foto’s te hebben van jou en je beste maatje?

Al een tijdje wilde ik nieuwe foto’s op mijn website en voor mijn social media kanalen. Ik heb net even gekeken, op mijn telefoons staan ongeveer 5000 kattenfoto’s. Maar echt professioneel zijn die helaas niet! Tijd voor mooie “echte” foto’s. Maar dan het liefste wel met iemand die ook affiniteit had met katten!

Fotoshootmetjekat.nl

Via Instagram kwam ik in contact met Bonny van Fotoshootmetjekat.nl. Haar Instagram account sprong mij gelijk in het oog. Deze is namelijk gevuld met prachtige professionele kattenfoto’s. Daar gaat mijn crazy catlover hart sneller van kloppen!

Het klikte direct met Bonny. Haar liefde voor katten kwam direct naar voren. En laat dat nou precies zijn wat ik zocht in een fotograaf. Want iemand die zelf gek is op katten, zal mij het beste vast kunnen leggen met mijn kattenmaatjes.

Met trots kan ik je vertellen dat ik vanaf nu een leuke samenwerking heb met Bonny. Helaas heeft de shoot wat vertraging opgelopen, want ehhmmm Corona! Maar op koningsdag 2021 was het dan eindelijk zo ver!

 

Bonny

Interview

Bekijk hier mijn YouTube interview met Bonny. Zij verteld hierin over haar werkzaamheden en tevens geeft zij tips hoe je zelf mooie kattenfoto’s kunt maken!

Hoe ging de fotoshoot?

Bonny is heel rustig en weet precies hoe je als “vreemde” de katten moet benaderen. Rust is hierbij heel belangrijk. Mijn katten zijn vooral gericht op mij. Vreemde mensen blijven toch altijd een beetje spannend. Maar doordat Bonny zo relaxed is, vonden ze haar al snel niet eng meer.

Vooraf kun je bij Bonny aangeven wat voor soort foto’s je wenst. Per mail ontvang je een uitleg over haar werkwijze en hoe je je kunt voorbereiden. Dat is super handig want hierin geeft ze tips over je woning, hoe je vooraf met de kat om moet gaan, wat je aan kunt trekken etc. etc.

Na een kennismaking bij mij thuis, dus gewoon even kletsen en wat drinken, ging Bonny langzaam haar camera apparatuur pakken. En toen gingen we eigenlijk gewoon eens kijken wat er gebeurde.
Ik zal je een geheimpje verklappen, ik heb er echt een hekel aan om op de foto te gaan haha! Ik word altijd ongemakkelijk en weet mijzelf niet zo goed een houding te geven.

Maar Bonny stelde mij gerust. Dat deed ze door veel vragen te stellen tussendoor. Dat leidde mij goed af van het daadwerkelijke foto’s maken. En ik zie dit ook terug op de foto’s. In het begin sta ik er als een gespannen elastiekje op… Maar de foto’s die volgde zag ik dat mijn gezicht en houding relaxed waren.

Resultaat

Ik ben echt super blij met het resultaat! Het zijn spontane foto’s geworden waar volgens mij mijn liefde voor het kattentrimvak goed naar voren komt.
Mijn katten wilde wonder boven wonder heel goed meewerken. Gewoon door ze relaxed te benaderen en zelf rustig te zijn.

Hier heb je enkele voorbeelden van wat plaatjes die Bonny heeft geschoten:

Fotoshootmetjekat.nl

Fotoshootmetjekat.nl

Fotoshootmetjekat.nl

Fotoshootmetjekat.nl

Ook een fotoshoot?

Bonny heeft geweldig werk geleverd! Ik kan mij voorstellen dat jij na deze blog en video misschien ook wel een fotoshoot met jouw kat(ten) wilt.
Zij is tevens ook fotograaf voor bedrijven, doet familie fotoshoots en andere spontane shoots. Dus ook voor andere fotoshoots kun je haar inschakelen.

Tipje voor collega trimmers: Laat mooie professionele (trim)foto’s voor jouw site door Bonny maken!

Meer info? Je vindt haar via deze kanalen:
Fotoshootmetjekat.nl
Instagram
Facebook
Bmoments.nl (Voor andere fotoshoots)
Bmoments Instagram

Like PerfecteKat.nl op Facebook!

Vergelijkbare berichten