Een vachtvriendelijke trimbehandeling, wat kun je verwachten?

Ben je van plan een trimbehandeling te boeken, heb je net een afspraak gemaakt of ben je gewoon nieuwsgierig? Lees dan vooral verder!

Ik jouw kat behandel alsof deze mijn eigen is

Met alle liefde en geduld zal ik jouw kat van vachtproblemen afhelpen. Ik gebruik geen dwangmiddelen en zorg dat de kat zo stressvrij mogelijk wordt geholpen.

Ik trim zonder eigenaar erbij.

Bekijk vooral de filmpjes op mijn Facebook en Instagram. Hier zie je hoe ik te werk ga.

Je ontvangt achteraf een video met hoe de behandeling verlopen is.

Hoe ga ik te werk?

 • Jouw kat heeft vachtproblemen, zoals klitten en vilt
 • Je kunt ook je kat laten chippen.
 • Je wilt een kwalitatief hoogwaardige behandeling door een ervaren trimster met uitstekend onderhouden materialen
 • Je wilt advies over vachtverzorging, zodat je zelf de vacht van jouw kat optimaal kunt verzorgen
 • Door ziekte/handicap/druk bestaan ben je niet in staat om de vacht van de kat te onderhouden
 • Je wilt jouw kat op een vacht- huid- en katvriendelijke manier laten trimmen
 • Je laat jouw kat behandelen door een trimster die de kat met alle liefde en geduld behandeld

Aangezien ik telefonisch slecht bereikbaar ben, kun je het snelste een afspraak maken via Whatsapp (06-51691752) of per email naar info@perfectekat.nl.
Jouw kat is van harte welkom bij mijn catfriendly trimsalon in Almere-Haven. Hier heb ik een fijne trimsalon waar katten in alle rust worden behandeld. Ook kun je hier direct alle producten uit mijn webshop aanschaffen.

Lees vooral eerst deze tips om jouw kat stressvrijer te vervoeren

 • Haal de kat als deze buiten komt, ruim op tijd binnen. Vooral tijdens de zomermaanden zijn buitenkatten vaak onvindbaar omdat ze zich lekker verstoppen op koele plekjes. Ik moet helaas de trimbehandeling in rekening brengen als je deze binnen 24 uur annuleert.
 • Zorg voor een stevig en intact kattenmandje. Dus ga geen kat vervoeren in een mandje wat stuk is.
 • Breng je twee of meer katten? Vervoer deze dan in aparte mandjes. Katten kunnen stress ervaren van de rit en de behandeling. Het is fijn als de katten dan ieder een eigen mandje hebben.
 • Bereid jouw bezoek voor zodat je op tijd komt
 • Wees relaxed, jouw kat is bij mij in goede handen 🙂
 • Warme dagen? Zorg dat de auto cool is voordat je de kat vervoert
 • Neem een handdoek/kleedje mee, deze leg ik op mijn trimtafel. Veel katten waarderen een geurtje van huis.

Zorg dat je relaxed bent! Vertrek op tijd, plan je reis! Lees vooral deze tips om een kat stressvrijer te vervoeren.
Bekijk deze video waar ik veel tips geef om je kat veilig en vriendelijk te vervoeren.

Na jarenlang onderzoek heb ik besloten om zonder eigenaar erbij te trimmen. In deze video leg ik duidelijk uit waarom mijn voorkeur ligt om zonder eigenaar erbij te werken. Ik maak een video voor je met hoe de behandeling verloopt.

Een trimbehandeling is er niet voor om zoveel mogelijk haar uit een kat te trekken. Wel om de kattenvacht klit en viltvrij te maken. Zoveel mogelijk niet- klittende vacht wordt uitgekamd, vervilte delen worden geschoren. Dit levert gekke kapsels op. Maar de vacht van een kat heeft een functie.

Ik plan altijd ruim voldoende de tijd om jouw kat in alle rust te behandelen. Een trimbehandeling duurt gemiddeld een half uur tot maximaal 1 uur. Wanneer nodig las ik een pauze in als de kat teveel stress vertoont. Een kat wil ik het liefste zo kort mogelijk op tafel. Hoe sneller deze weer van tafel af is, des te beter.

Je kunt er 100% vanuit gaan dat ik jouw kat met alle liefde en geduld behandel alsof het mijn eigen kat is!

Het is mogelijk om alle producten uit de webshop aan te schaffen tijdens je bezoek.


Gelukkig lukt een trimbehandeling bijna altijd.

Is de kat thuis niet benaderbaar? Laat de kat zich door jou niet kammen? Geef dit alsjeblieft vooraf aan, dan verwijs ik je door naar een kliniek waar onder een roesje getrimd kan worden.

Een roesje mag alleen door een dierenarts worden toegediend.

 • Houd de kat na de trimbehandeling altijd nog even een paar uurtjes binnen. De kosten dient na de behandeling betaald te worden. Dit kan niet op afbetaling of later. Betalen kan eenvoudig via een Tikkie die ik via Whatsapp stuur. Of contant gepast. Je krijgt een uitgebreid GRATIS verzorgingsadvies met tips en tricks om de vacht zelf thuis te verzorgen.
 • Heb je meerdere katten in huis? Houd er rekening mee dat de kat door mij intensief is aangeraakt en een ander geurtje heeft. Hier kunnen de andere kat(ten) op reageren. Dit gaat vanzelf over als de getrimde kat zichzelf heeft gewassen. Het kan een paar dagen duren. Laat gewoon de kat met rust en ga niks forceren.

De afspraak kun je tot 24 uur voorafgaand aan de trimbehandeling kosteloos verzetten of annuleren. Binnen 24 uur moet ik de gehele trimbehandeling helaas in rekening brengen, want binnen die tijd kan ik geen nieuw katje plannen om te helpen.

Reviews

Monique Blaauwbroek
Monique Blaauwbroek
2023-07-25
Wat is Noxy mooi geworden! Dank je wel voor je goede zorgen 😸
Arno Lanjouw
Arno Lanjouw
2023-07-04
Na een aantal salons was ik behoorlijk ten einde raad en wilde ik mijn kat al naar de dierenarts brengen om haar onder narcose te laten scheren. Gelukkig heb ik het nog een laatste keer geprobeerd bij Desiree, die het wel voor elkaar kreeg om haar te scheren!! Super fijn! Leuke filmpjes en een blije kat 🙂
chuschino
chuschino
2023-07-03
We got our cat when she was 2 years if age, and she already had a problem with seriously matted fur. She wasn't combed/brushed regularly at the cattery where she came from. We tried to trim and cut as many of the clumps of matted fur as we can, but we needed to get an expert do it for us. Luckily, Perfecte Kat was recommended to us by a friend. Desiree does an impeccable job, while keeping the cat very calm. Her fur is now free of all clumps and soft as a kitten. Thanks for the excellent work, Desiree. Till the next time! I highly recommended Perfekte Kat!
Cindy Kemper
Cindy Kemper
2023-06-17
Gisteren voor het eerst onze Maine Coon bij Desiree gebracht voor een katten trimbehandeling, en ik moet zeggen wat een liefdevolle benadering en wat een ontzettend goede kattentrimster. Onze Kay vond het allemaal best wat spannend, daarom echt super fijn dat je op het filmpje wat Desiree tijdens de behandeling maakt, kan 'meekijken' hoe de katten trimbehandeling verlopen is. Binnen no time waren ze dikke vrienden en met behulp van wat catnip en de pauze momentjes mede met de liefdevolle knuffels en aandacht was het zo gebeurd. Haar vacht ziet er weer prachtig uit. Wij zijn echt zeer tevreden en komen hier zeker in de toekomst terug! Nogmaals dank Desiree, ook voor alle info en tips! Groetjes Cindy
Jan Dalstra
Jan Dalstra
2023-05-06
Een aanrader. Vriendelijk en deskundig.
Constance Hage
Constance Hage
2023-05-01
Onze kat vond het nu niet erg om getrimd te worden
Stephan Fellinger
Stephan Fellinger
2023-05-01
Vakvrouw. Onze Noorse Boskat valt in categorie "problemen" bij trimmen. Maar Desiree draait het hand niet om voor onze dame. En zonder stress.