Een vachtvriendelijke trimbehandeling, wat kun je verwachten?

Ben je van plan een trimbehandeling te boeken, heb je net een afspraak gemaakt of ben je gewoon nieuwsgierig? Lees dan vooral verder!

Ik jouw kat behandel alsof deze mijn eigen is

Met alle liefde en geduld zal ik jouw kat van vachtproblemen afhelpen. Ik gebruik geen dwangmiddelen en zorg dat de kat zo stressvrij mogelijk wordt geholpen.

Ik trim zonder eigenaar erbij.

Bekijk vooral de filmpjes op mijn Facebook en Instagram. Hier zie je hoe ik te werk ga.

Je ontvangt achteraf een video met hoe de behandeling verlopen is.

Hoe ga ik te werk?

 • Jouw kat heeft vachtproblemen, zoals klitten en vilt
 • Je kunt ook je kat laten chippen.
 • Je wilt een kwalitatief hoogwaardige behandeling door een ervaren trimster met uitstekend onderhouden materialen
 • Je wilt advies over vachtverzorging, zodat je zelf de vacht van jouw kat optimaal kunt verzorgen
 • Door ziekte/handicap/druk bestaan ben je niet in staat om de vacht van de kat te onderhouden
 • Je wilt jouw kat op een vacht- huid- en katvriendelijke manier laten trimmen
 • Je laat jouw kat behandelen door een trimster die de kat met alle liefde en geduld behandeld

Aangezien ik telefonisch slecht bereikbaar ben, kun je het snelste een afspraak maken via Whatsapp (06-51691752) of per email naar info@perfectekat.nl.
Jouw kat is van harte welkom bij mijn catfriendly trimsalon in Almere-Haven. Hier heb ik een fijne trimsalon waar katten in alle rust worden behandeld. Ook kun je hier direct alle producten uit mijn webshop aanschaffen.

Lees vooral eerst deze tips om jouw kat stressvrijer te vervoeren

 • Haal de kat als deze buiten komt, ruim op tijd binnen. Vooral tijdens de zomermaanden zijn buitenkatten vaak onvindbaar omdat ze zich lekker verstoppen op koele plekjes. Ik moet helaas de trimbehandeling in rekening brengen als je deze binnen 24 uur annuleert.
 • Zorg voor een stevig en intact kattenmandje. Dus ga geen kat vervoeren in een mandje wat stuk is.
 • Breng je twee of meer katten? Vervoer deze dan in aparte mandjes. Katten kunnen stress ervaren van de rit en de behandeling. Het is fijn als de katten dan ieder een eigen mandje hebben.
 • Bereid jouw bezoek voor zodat je op tijd komt
 • Wees relaxed, jouw kat is bij mij in goede handen πŸ™‚
 • Warme dagen? Zorg dat de auto cool is voordat je de kat vervoert
 • Neem een handdoek/kleedje mee, deze leg ik op mijn trimtafel. Veel katten waarderen een geurtje van huis.

Zorg dat je relaxed bent! Vertrek op tijd, plan je reis! Lees vooral deze tips om een kat stressvrijer te vervoeren.
Bekijk deze video waar ik veel tips geef om je kat veilig en vriendelijk te vervoeren.

Na jarenlang onderzoek heb ik besloten om zonder eigenaar erbij te trimmen. In deze video leg ik duidelijk uit waarom mijn voorkeur ligt om zonder eigenaar erbij te werken. Ik maak een video voor je met hoe de behandeling verloopt.

Een trimbehandeling is er niet voor om zoveel mogelijk haar uit een kat te trekken. Wel om de kattenvacht klit en viltvrij te maken. Zoveel mogelijk niet- klittende vacht wordt uitgekamd, vervilte delen worden geschoren. Dit levert gekke kapsels op. Maar de vacht van een kat heeft een functie.

Ik plan altijd ruim voldoende de tijd om jouw kat in alle rust te behandelen. Een trimbehandeling duurt gemiddeld een half uur tot maximaal 1 uur. Wanneer nodig las ik een pauze in als de kat teveel stress vertoont. Een kat wil ik het liefste zo kort mogelijk op tafel. Hoe sneller deze weer van tafel af is, des te beter.

Je kunt er 100% vanuit gaan dat ik jouw kat met alle liefde en geduld behandel alsof het mijn eigen kat is!

Het is mogelijk om alle producten uit de webshop aan te schaffen tijdens je bezoek.


Gelukkig lukt een trimbehandeling bijna altijd.

Is de kat thuis niet benaderbaar? Laat de kat zich door jou niet kammen? Geef dit alsjeblieft vooraf aan, dan verwijs ik je door naar een kliniek waar onder een roesje getrimd kan worden.

Een roesje mag alleen door een dierenarts worden toegediend.

 • Houd de kat na de trimbehandeling altijd nog even een paar uurtjes binnen. De kosten dient na de behandeling betaald te worden. Dit kan niet op afbetaling of later. Betalen kan eenvoudig via een Tikkie die ik via Whatsapp stuur. Of contant gepast. Je krijgt een uitgebreid GRATIS verzorgingsadvies met tips en tricks om de vacht zelf thuis te verzorgen.
 • Heb je meerdere katten in huis? Houd er rekening mee dat de kat door mij intensief is aangeraakt en een ander geurtje heeft. Hier kunnen de andere kat(ten) op reageren. Dit gaat vanzelf over als de getrimde kat zichzelf heeft gewassen. Het kan een paar dagen duren. Laat gewoon de kat met rust en ga niks forceren.

De afspraak kun je tot 24 uur voorafgaand aan de trimbehandeling kosteloos verzetten of annuleren. Binnen 24 uur moet ik de gehele trimbehandeling helaas in rekening brengen, want binnen die tijd kan ik geen nieuw katje plannen om te helpen.

Reviews

Sandra Bartelings
Sandra Bartelings
2024-02-15
Desiree is echt een topper! Ze trimt al vele jaren onze katten en behandeld en verzorgt ze met zoveel aandacht en liefde.
Simone Meijer
Simone Meijer
2024-02-13
Super bekwame en heel lieve trimster. Weet goed wat ze doet en doet alles in alle rust en met respect voor de kat. Zo verloopt de trimbeurt met zo min mogelijk stress, wat wel zo fijn is voor de kat😊
Marga Gras
Marga Gras
2024-02-11
Zeer vriendelijke kundige dame die mijn kat met regelmaat van zijn klitten heeft afgeholpen. Ik heb zojuist gelezen dat er in mijn ogen een onterechte recentie is neergezet. Ik herken de trimster hier helemaal niet in. Doet altijd wat het beste is voor het dier. Dus als je kat er verschrikkelijk uit ziet dan heb je niet tijdig actie ondernomen. Overigens heel zielig en zeer pijnlijk voor de kat! En naar wat ik gelezen heb is dit niet de eerste keer dat dit gebeurd. Dus steek je hand in eigen boezem en zorg ervoor dat je kat eerder geschoren wordt. Dan kan de trimster er nog iets fatsoenlijks van maken!
debby van der veen
debby van der veen
2024-02-10
Levert goede service en heeft een hart voor dieren.
Simone Oudshoorn
Simone Oudshoorn
2024-02-10
Ik ga al vele jaren naar PerfectKat.nl met mijn twee MainCoon's en ben super tevreden. Shady, de Queen was door de eerste trimster ontzettend gestrest geworden door de foute aanpak tijdens het trimmen en Desiree heeft met haar methode het zover gekregen dat zelfs Γ­k haar lekker kan kammen en nog belangrijker dat Shady het ook echt lekker vindt om gekamd te worden! Desiree is geweldig en voor mij de beste trimster. De kennis, geduld en vooral de liefde die zij voor katten heeft is duidelijk te merken. Ook super dat je altijd een filmpje krijgt hoe jouw poezel de behandeling krijgt. Nooit meer iemand anders waar ik mijn poezekindjes heen breng!
Wesley de Ridder
Wesley de Ridder
2024-02-10
Hart voor haar zaak en de dieren!
Evelien van Leeuwen
Evelien van Leeuwen
2024-02-09
Al twee keer zijn mijn twee lieve Britjes prachtig en professioneel getrimd door deze trimster! Ze weet precies wat ze doet en heeft een groot en warm hart voor haar bedrijf en alle katten die op bezoek komen!
Madelon Volkersz
Madelon Volkersz
2024-02-09
Onze Britse Korthaar heeft een hele fijne behandeling gehad. Ik heb filmpjes gekregen van de behandeling en een borstel instructie om de vacht goed te kunnen onderhouden. Desiree is heel klantvriendelijk, professioneel en stelt de gemoedsrust en het welzijn van het dier voorop.