Mijn naam is Desiree de Rue

Sinds 2016 eigenaresse van PerfecteKat.nl, begonnen naast een fulltime baan. In 2018 kon ik deze baan opzeggen en mag ik dit mooie beroep fulltime uitoefenen.

Ik ben fulltime kattentrimster bij mijn trimsalon in Almere-Haven. Daarnaast schrijf ik blogs, heb een Youtube kanaal, webshop én een podcast.

Hoe is PerfecteKat.nl begonnen?

Mijn liefde voor katten

Katten zijn mijn leven! Ik ben geboren met katten om mij heen en dus vanaf de wieg al een catlady! Deze kattenliefde heb ik van mijn moeder. Nu woon ik samen met mijn vriend in Almere-Haven en hebben we samen 3 geweldige katten.

Mijn paard

Daarnaast heb ik in maart 2020 mijn kleine meisjesdroom kunnen waarmaken, ik heb namelijk een paard gekocht. Vanaf toen hoorde ook Verona bij mijn dierenfamilie!

Onze katten

Op dit moment zijn we trots eigenaar van Jip, Teddy en Billy, mijn kat Bo heb ik in 2019 helaas moeten laten inslapen. Bekijk hiernaast mijn katten!

Katten trimmen

Ik besloot om mij om te laten scholen tot kattentrimster na jarenlang ongelukkig in de sales te hebben gewerkt.

Toen ben ik verder gaan kijken wat voor mij de beste manier leek om een kat te benaderen en te trimmen. Inmiddels heb ik mij steeds meer verdiept in deze huid- vacht en katvriendelijke trimmethode.

Uiteraard volg ik al het nieuws op trimgebied en blijf ik mij ontwikkelen door middel van lezingen, workshops en cursussen. Lees hier meer over katten trimmen. Kattenwelzijn staat altijd voorop.

Ik begon in 2016 als kattentrimster aan huis. Maar toen corona uitbrak in 2020, moest ik iets anders verzinnen. Kattentrimmen was namelijk sinds 2018 mijn fulltime job. Ik trimde ook bij 4 klinieken, maar dat waren lang niet genoeg uren om mijn week mee te vullen.

Ik creëerde een pop-up contactloze trimsalon bij mij thuis tijdens de Corona periode.

Ik dacht tijdelijk, maar het bleek een blijvertje. Ik stopte met huisbezoeken en hoopte toch uiteindelijk op een pand…

Inmiddels heb ik een pand betrokken in 2021 aan de kerkgracht 7 te Almere-Haven en trim alleen nog vanuit deze locatie.

Kattentrimsters.nl en KattentrimKeurmerk.nl

Kattentrimsters.nl

Sinds begin 2020 heb ik de website Kattentrimsters.nl opgericht. Ik kreeg namelijk zoveel trimaanvragen van mensen uit heel Nederland, dat ik hier wat mee wilde doen. Deze website biedt een overzichtelijk overzicht per provincie met kattentrimsters die net als ik, vachtvriendelijk werken.

KattentrimKeurmerk.nl

Sinds 2021 heb ik het KattentrimKeurmerk.nl opgericht. Een organisatie wat kattentrimsters die zich onderscheiden als katvriendelijk uitlicht. Alle leden krijgen constante bijscholing en zijn altijd op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen en willen bijleren.

Vachtbesparend trimmen