Ik ben groot voorstander om alle katten te laten chippen. Dat kan ik katvriendelijk voor je doen bij mijn salon in Almere.

Waarom je kat laten chippen?

Jaarlijks raken er 1000den katten vermist. Door een chip kan een gevonden kat snel en direct weer terug naar de eigenaar. Dat scheelt een hoop verdriet voor jou als kattenbaasje.

Maar er zijn nog meer redenen waarom je je kat moet laten chippen:

  • Bij reizen naar het buitenland is een chip verplicht
  • Ook binnenkatten kunnen ertussenuit glippen, dus laat deze ook chippen!
  • Sommige kattenluiken en voerbakken werken via de chip, super handig.
  • Steeds meer pensions/kattenhotels eissen dat een kat is gechipt
  • Een chip is vriendelijker dan een halsbandje

Laat je kat chip in Almere!

Ik heb jarenlange ervaring als katvriendelijk kattentrimmer en aangezien er zo weinig katten gechipt zijn, besloot ik om dit als extra service aan te gaan bieden. Hierdoor kan ik op een rustige en prettige manier katten trimmen en chippen. Zonder dwang en dwangmiddelen. Laat je kat katvriendelijk chippen in Almere!

De voordelen om jouw kat bij mijn salon in Almere te laten chippen:

  • Katvriendelijke benadering
  • Aantrekkelijk tarief inclusief registratie. Bekijk HIER de tarieven.
  • Pijnloos, dankzij de nieuwste ultra dunne naald
  • Alleen katten komen in de salon, dus geen geurtjes van andere dieren
  • Gratis vachtadvies voor thuis
Kat chippen Almere

Afspraak maken?

Wil je meer informatie of een afspraak maken voor het chippen van jouw kat bij mijn salon in Almere? Whatsapp naar: 06-51691752 of mail naar: info@perfectekat.nl Mijn salon bevindt zich in het centrum Almere-Haven, hier kun je gratis parkeren.

Kat chippen Almere

Bekijk de video!

Bekijk hieronder de video waarin ik je alles vertel over waarom het zo belangrijk is om een kat te chippen.