E-book “Shit een klit!”

EINDELIJK! Na vele uren werk, mag ik jou mijn eerste e-book presenteren: “Shit een Klit!”

Een e-book waarin ik je al mijn “trimgeheimen” vertel, hoe je zelf de vacht van je kat als een PRO kunt verzorgen!. Dit e-book is geschikt voor elke catlover die de vacht van hun kat vriendelijk wilt verzorgen en klit/viltvrij wilt houden. Zowel kortharige als langharige kateigenaren help ik met tips. Dus elke catlover heeft baat bij dit e-book.

e-book "Shit een klit"

Een actueel overzicht met tips!

Dit boek is uniek! Waarom? Omdat het is geschreven door een trimmer, ik dus, die midden in het vak staat. Ik ben dagelijks vol passie aan het werk als kattentrimmer en sta te popelen om al mijn nieuwe inzichten met je te delen. Elke dag leer ik bij en werk vol passie in mijn trimsalon te Almere-Haven.

Ik ben sinds 2016 fulltime kattentrimmer en trim inmiddels rond de 35 katten per week. Inmiddels heb ik dus 1000den katten getrimd en wil mijn kennis heel graag met je delen.

En het boek is ook uniek omdat het is aangevuld met leerzame video’s en links naar producten die je écht nodig hebt als kattenbaasje.

e-book "Shit een klit"

E-book “Shit een klit”

Ik heb heel veel ervaring, tijd en liefde zitten in dit e-book. Mijn uiterste best heb ik gedaan om dit boek voor elke catlover goed leesbaar te maken. Ik behandel alle onderwerpen die belangrijk zijn om de huid en vacht van je kat beter te leren kennen.

Je leert welke materialen je het beste kunt gebruiken en welke beter niet. Hoe je katten kamt die niet zo gek zijn op kammen. Hoe je klitten kunt verhelpen en in de toekomst kunt voorkomen. Dit alles op een professionele en katvriendelijke manier.

Het e-book is nu makkelijk leesbaar, veel duidelijke linkjes en boordevol direct bruikbare tips.

Boek katten

Ga direct aan de slag en koop mijn e-book!

Wil jij de vacht van je kat als een PRO verzorgen? Wil je dit op een katvriendelijke manier doen net als ik in de trimsalon? Wacht niet te lang en ga direct aan de slag met mijn professionele vachtverzorgingstips. Shop mijn e-book HIER NU voor maar €9.95!

Vergelijkbare berichten