|

Cats Coats & Coffee 2021 – Hét online event voor kattentrimsters!

Met grote trots mag ik aankondigen dat ik samen met Wendy dit jaar hét online event voor kattentrimsters en dierprofessionals mag organiseren!
Bijleren is natuurlijk in elk beroep belangrijk, maar dus ook bij ons trimsters. Ik ben dan ook super enthousiast over hoe wij de dag inmiddels hebben samengesteld! Het event zal zaterdag 15 mei plaatsvinden!

Cats Coats & Coffee

Promo video!

Ben jij benieuwd naar deze super toffe dag? Bekijk dan vooral onderstaande promo video!

Sprekers

Zoals je in de video hebt kunnen zien hebben wij de dag weten te vullen met interessante onderwerpen! En dus niet alleen voor kattentrimsters, maar ook voor andere dierprofessionals!

Frits
Dierenarts Frits Lamberts is sinds 1985 dierenarts.
Nog steeds is hij werkzaam bij Dierenkliniek Dennenoord, welke in bezit is van het Cat Friendly Clinic Gold certificaat. Daarnaast is hij docent kattengedrag bij de Tinley acedemie.

Frits is een dierenarts die zich al ruim 20 jaar bezig houdt met kattengeneeskunde en katvriendelijk werken. Wij zijn dan ook trots dat hij voor ons deze dag gaat spreken.
Zij lezing zal gaan over kattengedrag, hoe stress bij een kat in het lijf werkt, hoe je hier mee omgaat, wanneer je beter onder een sedatie kan werken én nog veel meer.

 

Wendy
Wendy is kattentrimster bij haar bedrijf Cats-Only, eigenaresse van een kattenhotel en heeft een kattentrimopleiding genaamd: Cats Class.
Al ruim 10 jaar heeft zij ervaring met trimmen én ondernemen.

In haar lezing verteld ze over het vragen van een tarief, hoe je een tarief bepaald en hoe je hier ook van kan leven.
Een echte ondernemerslezing dus, waar naast kattentrimsters natuurlijk ook andere dierprofessionals veel van kunnen leren!

Judith
Judith Nauta is kattentrimster en heeft daarnaast haar bedrijf als online assistent In deze lezing leer je alles over het hebben van een website, waar je dan allemaal aan moet denken.

Maar ook bespreekt ze social media en content maken hiervoor.
Deze lezing is super interessant voor alle ondernemers die hun website eens onder de loep willen nemen en verbeteren. Maar ook met jouw handen in het haar zit als het op social media aankomt.

Desiree (ik dus ;))
Inmiddels heb ik 1000den katten op tafel gehad en uitgebreid onderzoek gedaan naar katvriendelijk hanteren en benaderen.
Ik deel in deze lezing mijn 5 jarige onderzoek. Dit zal gaan over een katvriendelijke salon, de kat op de trimtafel én geeft zij tips en tricks zodat jij nóg vriendelijker kan gaan trimmen.

Wil jij jouw katvriendelijke benadering naar een hoger level tillen? Sta je open voor nieuwe ontwikkelingen en technieken? Dan is deze lezing echt iets voor jou!

Tickets!

Ik zou het super leuk vinden als jij, trimster of dierprofessional, er bij bent deze dag!
Shop jouw tickets HIER! Tot dan!

Lees ook deze blogs!

REVIEW: Afwasbare kledingroller? Incl. YouTube Video!
Hoe kam je een kat die kammen haat? Incl. YouTube video!
Welke kammen kun je wel en beter niet gebruiken? Inclusief video!

Like PerfecteKat.nl op Facebook!

Vergelijkbare berichten