| |

REVIEW: Afwasbare kledingroller? Incl. YouTube Video!

Wat vind ik het toch leuk om producten voor jullie uit te testen en hier een video van te maken! Dit keer weer een bijzonder product: De afwasbare kledingroller!
In mijn YouTube serie: Miauw of Mwahhh, test ik allemaal katgerelateerde producten.

En ik weet niet hoe het komt, maar ik kom elke keer weer uit op producten die beweren perfect te zijn om kattenhaar van kleding en meubels af te halen. Als crazy catlover blijft dit natuurlijk een terugkomend euvel: overal kattenhaar! Dus lees vooral verder als je mijn persoonlijke mening wilt weten over dit product!

Kattentrimmen = altijd onder het kattenhaar

Als kattentrimster zit ik elke dag onder het kattenhaar na een behandeling. Bij elke kat trek ik een schoon en fris nieuw jasje aan, om geurtjes van de kat ervoor zoveel mogelijk uit te sluiten. Maar voordat zo een jasje in de was en daarna de droger in gaat, haal ik natuurlijk wel het ergste haar ervanaf.

De beste methode blijft voor mij nog altijd de oud Hollandse kledingroller met papiertjes. Ik ben gek op de rollers van Ikea. Er zitten namelijk heeeeel veel velletjes op, dus je doet lekker lang met 1 rol. Ook plakken ze geweldig. Ik gebruik overigens niet de houders van Ikea, want die vallen uit elkaar. Ik heb al jaren de houders van H&M, die zijn niet kapot te krijgen.

Ik ben mij bewust ervan dat dit absoluut geen milieu vriendelijke oplossing is. Daarom ben ik ook altijd opzoek naar een betere haarverwijderaar. Zal deze afwasbare kledingroller mijn huidige kunnen vervangen?

Afwasbare kledingroller?

Ik kocht deze roller bij de plaatselijke Vomar voor een paar euro. Je kent het wel, zo een schap waar allemaal rommel in ligt en je vervolgens thuiskomt met een snijplank, plastic bakjes of in dit geval een kledingroller. Ik ben altijd gevoelig voor producten in zo een schap… herkenbaar?

Deze roller kun je dus eindeloos gebruiken, want hij is afwasbaar. Dat klinkt perfect!

Video

Bekijk in onderstaande video hoe ik deze roller uittest op kleding, meubels en tapijt. Heb je je nog niet geabonneerd op mijn kanaal? Dan zou je mij super erg helpen door even op die rode abonneerknop te drukken. Abonneren is helemaal gratis. Hoe meer abonnees, des te meer ik toffe filmpjes ik voor jullie kan maken!

Lees ook deze blogs!

Welke kammen kun je wel en beter niet gebruiken? Inclusief video!
NIEUW! Review PETT Snacks bij PerfecteKat.nl te koop!
DIY: Krabpaal opnieuw bekleden! Inclusief YouTube video!

Like PerfecteKat.nl op Facebook!

Vergelijkbare berichten