Woon jij in Almere-Haven? Heeft jouw kat vachtproblemen of wil je advies over de vacht van jouw kat? Maak dan een afspraak!

Zoek jij een kattentrimster in Almere-Haven? Wat goed dat je mijn website hebt gevonden, want je bent op het juiste adres! In mijn salon aan Kerkgracht 7 te Almere-Haven, help ik jouw kat graag met de vachtverzorging, daarnaast geef ik veel advies tijdens het trimmen.

Kerkgracht 7

Mijn salon in Almere-Haven!

Door de Corona maatregelen moest ik stoppen met huisbezoeken, toen ben ik erachter gekomen dat katten beter zijn te trimmen zijn in een vreemde omgeving. Katten hebben minder de neiging om te vluchten. Daarnaast blijft hun veilige huis, veilig. Ze hebben dus geen stressvolle associatie met een trimbehandeling in hun eigen huisje. Een kat weet thuis de vluchtroutes en zal dus altijd proberen om van tafel te komen.
Gelukkig zijn alle katten te vervoeren, lees vooral deze tips om dat zo stressvrij mogelijk te laten verlopen! Ik heb trimlocaties in Almere-Haven, Almere-Poort, Soest, Amersfoort en Bussum. Lees in deze uitgebreide blog meer over mijn werkwijze!

Kerkgracht 7

Wanneer maak je een afspraak?

  • Jouw kat heeft vachtproblemen, denk aan klitten en vilt
  • Je wilt advies over vachtverzorging, zodat je zelf de vacht van jouw kat optimaal kan verzorgen
  • Een kwalitatief hoogwaardige behandeling door een ervaren trimster met uitstekende goed onderhouden materialen

Fotoshootmetjekat.nl

Wat kun je verwachten van een trimbehandeling

Ik heb inmiddels veel ervaring met veel soorten karakters van katten en een groot vast klanten bestand opgebouwd. Ook bij katten die erg angstig zijn of moeilijk te hanteren zijn, heb ik vele successen geboekt om thuis te trimmen. Bezoek vooral eens de pagina met ervaringen van mijn klanten.

Verder kun je het volgende verwachten:

  • Een kwalitatief hoogwaardige behandeling, waar de tijd wordt genomen voor het trimmen van jouw kat
  • Bij een trimbehandeling knip ik (wanneer de kat het toelaat) de nagels en controleer de huid en vachtconditie
  • Veel advies tijdens het trimmen over vachtverzorging, inclusief een folder met tips & tricks
  • Een professioneel trimster met kennis over huid en vacht
  • De mogelijkheid om tijdens een bezoek vachtvriendelijke kammen aan te schaffen voor een klein prijsje
  • Vooraf een duidelijk afgesproken all- in tarief, zie HIER mijn tarieven

Fotoshootmetjekat.nl

Maak een afspraak als je in Almere-Haven woont!

Heb je vragen of wil je een afspraak maken? Stuur gerust een mail naar info@perfectekat.nl of app/bel naar 06-51691752. (Soms kan ik niet altijd direct opnemen, maar stuur dan gerust een appje). Jouw kat is bij mij in goede handen en zal met veel geduld en liefde de trimbehandeling uitvoeren.
Heel graag tot snel!

Kerkgracht 7

Like PerfecteKat.nl op Facebook!