| | |

De PerfecteKat.nl verzorgingssets – Alles wat je nodig hebt voor de vacht van jouw kat!

Ken je de PerfecteKat.nl verzorgingsset al? Met deze set heb je in één keer alles in huis voor de beste vachtverzorging van jouw kat!

Dagelijks krijg ik de vraag van mensen uit heel Nederland: “Welke kam adviseer jij voor mijn kat?”
En daar kan ik heel simpel in zijn, want ik adviseer altijd twee kammen. De Slickerborstel en de Combikam. Zowel voor kortharige als langharige katten zijn dit de enige kammen die ik dagelijks aan iedereen adviseer.

Speciaal voor jou en alle andere kateigenaren heb ik een verzorgingsset samengesteld. Ik heb de starter versie, eentje met klittenschaartje én met nagelschaartje! Alle producten gebruik ik zelf ook tijdens het trimmen.

Zoveel (dure) rommel op de markt!

Als je naar een willekeurige webshop of fysieke dierenwinkel gaat, dan zul je een overweldigend scala aan kammen en borstels vinden. Allemaal beweren ze de beste te zijn en zijn vaak ook erg aan de prijs!

Denk dat aan de welbekende Furminator, ontwolharken of andere kammen met mesjes erin. Deze materialen hebben alleen de eigenschap om haren uit te trekken. Ze beloven de rui te verminderen en een wonderlijke werking te hebben.

En laat dat nou precies onzin zijn. Er bestaat geen wondermiddel tegen verharen (lees vooral deze blog).

Laat je niet verleiden om dure kammen te kopen, want geloof mij, de meeste zijn echt prullenbak materiaal!

Ik ben fulltime kattentrimster en heb inmiddels 1000den katten op tafel gehad. Ik werk volgens de vachtbesparende trimmethode en heb als missie om kateigenaren bewust te maken van een kat en vachtvriendelijke manier van vachtverzorging!

rui

De PerfecteKat.nl Verzorgingsset

Daarom heb ik een verzorgingsset samengesteld met kammen die ik dagelijks zelf gebruik op de trimtafel. En dat is een set voor een klein prijsje, dus voor iedereen betaalbaar!
Wat zit er in?

Metalen combikam
Vooral de grove kant kun je het beste gebruiken. Hoe smaller de kam, hoe meer je gaat trekken, hoe vervelender de kat het vindt. De grove kant van deze kam, is perfect om klitten uit te pluizen. Daarnaast kom je goed tot op de huid.

Slickerborstel
Deze kam is ideaal tijdens de rui periode. Gebruik deze eens per week met korte haaltjes over de vacht.

Set met Microvezeldoek, Nagelschaartje of klittenschaartje!
Overdaad schaad. Je hoeft de kat niet elke dag te kammen. Maar elke dag een (lichtvochtige) microvezeldoek over de kat halen is ideaal om de losse haren te verwijderen, zonder dat je de vachtcyclus verstoord. Deze vind je in de starter verzorginsset!

Je kunt ook kiezen voor de set met het klittenschaartje.

Of je kiest voor de set met het nagelschaartje.

Speelmuis
Gebruik nooit dwang tijdens het kammen. Maar wel afleiding! Deze speelmuis kan daar mee helpen! Deze zit bij alle drie de sets! Ook kan ik je de Matatabi stokjes van harte adviseren.

De PerfecteKat.nl opbergtas
Yes! Hier ben ik trots op! Dit vernieuwde tasje is ideaal om jouw vachtverzorgingsset in op te bergen. Maar hij is ook perfect om voor de boodschappen te gebruiken. Herbruikbaar en makkelijk op te vouwen!

Uitgebreide folder met tips en tricks
Natuurlijk krijg je bij deze set een uitgebreide folder. Boordevol tips en tricks met hoe je de vacht van jouw kat het beste kunt verzorgen!

Verassingskadootje
Vanaf nu krijg je bij elke verzorgingsset nog een extra verassingskadootje!

rui

Shop de set hier!

Heb je interesse in deze vachtvriendelijke PerfecteKat.nl verzorgingsset? Je shopt de startersset hier De set met het klittenschaartje hier, en met het nagelschaartje hier.

Lees ook deze blogs!

Trimmen of naar de dierenarts met warm weer?
NU TE KOOP! Het PerfecteKat.nl nagelschaartje + uitleg
Catflower Krabpaal met twee of drie mandjes!

Like PerfecteKat.nl op Facebook!

Vergelijkbare berichten