|

Rondleiding in mijn salon – INCLUSIEF VIDEO!

Met grote trots geef ik jou graag een rondleiding in mijn contactloze trimsalon in Almere-Haven!

Aangezien mijn salon wegens de Corona maatregelen contactloos is, kun je niet bij de behandeling blijven. Daarom geef ik jou graag een virtuele rondleiding in mijn salon. En natuurlijk heb ik hier ook een video bij gemaakt.

Contactloos?

Lees vooral deze uitgebreide blog waarin ik mijn keuze uitleg waarom ik geen huisboeken meer doe geheel 2020. En waarom mijn salon dus voorlopig nog contactloos blijft.

Corona is nog onder ons. Kattentrimmen is geen contactberoep, dus waarom zou ik onnodig risico lopen?

Ik maak voor alle klanten een filmpje, hierin laat ik zien hoe de behandeling verloopt en geef ik vachtverzorgingstips. Kijk vooral op mijn Facebook en Instagram, want hier kun je een hele hoop voorbeelden van deze filmpjes vinden.

Voordelen van mijn eigen trimsalon?

Toen ik begon met kattentrimmen, droomde ik altijd al van een eigen trimsalon. Door Corona bleek dit ineens te realiseren bij mij thuis. Het mooie hiervan is dat ik nu de perfecte trimsituatie bij mij thuis heb weten te creëren. Een katvriendelijke omgeving waar katten in alle rust getrimd kunnen worden.

Ik heb een airco laten installeren. Ideaal tijdens de bloedhete zomers. Want dan kan ik ook met warme dagen prettig jouw kat trimmen.

Mijn trimtafel staat voor een groot raam. Dé perfecte afleiding tijdens een trimbehandeling. Het uitzicht op vogels, mensen en een parkeerplaats, vinden katten reuze interessant.

Avondafspraken zijn mogelijk en je krijgt korting als je binnen 3 maanden een afspraak maakt. Bij klinieken heb ik rekening te houden met hun openingstijden en kan ik geen korting geven. Maar dat kan dus wel bij mijn thuissalon!

Katten worden gewogen (mits de kat het toelaat). Dit gewicht houd ik voor je bij in mijn klanten bestand.

Wil je iets uit mijn webshop bestellen? Dat kan nu super makkelijk! Geef jouw bestelling door en deze geef ik mee na de behandeling!

Bekijk de tour door mijn trimsalon!

Abonneer je je gelijk even op mijn kanaal? Dat is helemaal gratis!

Lees ook deze blogs!

WINACTIE! Win een GEWELDIG Cat-Pret-Pakket t.w.v 80 euro!
De PerfecteKat.nl verzorgingssets – Alles wat je nodig hebt voor de vacht van jouw kat!
Agenda klinieken 2020

Like PerfecteKat.nl op Facebook!

Vergelijkbare berichten