Woon jij in Bussum en wil je de vacht van jouw kat laten verzorgen? Of heeft jouw kat vachtproblemen? Dan help ik jou graag!

Zoek jij een kattentrimster op 15 a 20 minuten vanaf Bussum? Fijn dat je mijn website hebt gevonden. Ik kom helpen met de vachtverzorging van jouw kat, daarnaast geef ik veel advies tijdens het trimmen.  Heeft jouw kat momenteel vachtproblemen? Denk aan viltvorming en klitten of wil je weten hoe je jouw kat het beste qua vacht kan verzorgen? Wacht dan niet te lang met een afspraak maken.

Bussum

Ik help jou graag!

Graag help ik jouw kat bij mijn salon in Almere-Haven. Slechts op een steenworp afstand van Bussum waar ik in mijn prachtige katvriendelijke trimsalon jouw kat graag help. Hier kun je gratis parkeren.

Wanneer maak je een afspraak?

  • Jouw kat heeft vachtproblemen, denk aan klitten en vilt
  • Een kwalitatief hoogwaardige behandeling door een ervaren trimster met uitstekende goed onderhouden materialen
  • Je wilt advies over vachtverzorging, zodat je zelf de vacht van jouw kat optimaal kan verzorgen

Webshop PerfecteKat

Wat kun je verwachten van een trimbehandeling

Ik heb inmiddels veel ervaring met veel soorten karakters van katten en een groot vast klanten bestand opgebouwd. Ook bij katten die erg angstig zijn of moeilijk te hanteren zijn. Bezoek vooral eens de pagina met ervaringen van mijn klanten.
Wanneer een kat zich niet of slechts deels laat trimmen omdat het stresslevel te hoog oploopt, dan overleg ik met jou wat het beste is voor de kat. Dit bijvoorbeeld het advies zijn om in samenwerking met een dierenarts de kat onder een kort roesje te trimmen of de trimbehandeling te staken en op een andere dag voort te zetten.  Gelukkig komt dit zelden tot nooit voor. Lees in deze uitgebreide blog meer over mijn werkwijze!

Verder kun je het volgende verwachten:

  • Een kwalitatief hoogwaardige behandeling, waar de tijd wordt genomen voor het trimmen van jouw kat
  • Bij een trimbehandeling knip ik (wanneer de kat het toelaat) de nagels en controleer de huid en vachtconditie
  • Veel advies tijdens het trimmen over vachtverzorging, inclusief een folder met tips & tricks
  • Een professioneel trimster met kennis over huid en vacht
  • De mogelijkheid om tijdens een bezoek vachtvriendelijke kammen aan te schaffen voor een klein prijsje
  • Vooraf een duidelijk afgesproken all- in tarief, zie HIER mijn tarieven

PerfecteKat

Woon je in Bussum en wil je een afspraak maken?

Heb je vragen of wil je een afspraak maken? Stuur gerust een mail naar info@perfectekat.nl of app naar 06-51691752. (Via Whatsapp ben ik het beste bereikbaar). Jouw kat is bij mij in goede handen en ik zal met veel geduld en liefde de trimbehandeling uitvoeren.
Heel graag tot snel!

Like PerfecteKat.nl op Facebook!