Woon jij in Diemen en wil je de vacht van jouw kat laten verzorgen? Of heeft jouw kat vachtproblemen? 

Zoek jij een kattentrimster in de buurt van Diemen? Fijn dat je mijn website hebt gevonden. Graag help ik jouw kat met de vachtverzorging, daarnaast geef ik veel advies tijdens het trimmen.  Heeft jouw kat momenteel vachtproblemen? Denk aan viltvorming en klitten of wil je weten hoe je jouw kat het beste qua vacht kan verzorgen? Wacht dan niet te lang met een afspraak maken!

diemen

Kom naar mijn trimsalon in Almere-Haven!

Jouw kat is van harte welkom bij mijn salon in Almere-Haven op 15 minuten rijden vanaf Diemen.

Wanneer maak je een afspraak?

 • Jouw kat heeft vachtproblemen, denk aan klitten en vilt
 • Een kwalitatief hoogwaardige behandeling door een ervaren trimster met uitstekende goed onderhouden materialen
 • Je wilt advies over vachtverzorging, zodat je zelf de vacht van jouw kat optimaal kan verzorgen
 • GRATIS parkeren
 • Dichtbij Diemen
Perfectekat

Wat kun je verwachten van een trimbehandeling

Ik heb inmiddels veel ervaring met veel soorten karakters van katten en een groot vast klanten bestand opgebouwd. Ook bij katten die erg angstig zijn of moeilijk te hanteren zijn, heb ik vele successen geboekt om thuis te trimmen. Bezoek vooral eens de pagina met ervaringen van mijn klanten.
Wanneer een kat zich niet of slechts deels laat trimmen omdat het stresslevel te hoog oploopt, dan overleg ik met jou wat het beste is voor de kat. Dit bijvoorbeeld het advies zijn om in samenwerking met een dierenarts de kat onder een kort roesje te trimmen of de trimbehandeling te staken en op een andere dag voort te zetten.  Gelukkig komt dit zelden tot nooit voor. Lees in deze uitgebreide blog meer over mijn werkwijze!

Verder kun je verwachten:

 • Een kwalitatief hoogwaardige behandeling, waar de tijd wordt genomen voor het trimmen van jouw kat
 • Bij een trimbehandeling knip ik (wanneer de kat het toelaat) de nagels en controleer de huid en vachtconditie
 • Veel advies tijdens het trimmen over vachtverzorging, inclusief een folder met tips & tricks
 • Een professioneel trimster met kennis over huid en vacht
 • De mogelijkheid om tijdens een bezoek vachtvriendelijke kammen aan te schaffen voor een klein prijsje
 • Vooraf een duidelijk afgesproken all- in tarief, zie HIER mijn tarieven
PerfecteKat

Woon je in Diemen en wil je een afspraak maken?

Heb je vragen of wil je een afspraak maken? Stuur gerust een mail naar info@perfectekat.nl of app/bel/SMS naar 06-51691752. (Soms kan ik niet altijd direct opnemen, maar stuur dan gerust een appje). Jouw kat is bij mij in goede handen en ik zal met veel geduld en liefde de trimbehandeling uitvoeren.
Heel graag tot snel!

Like PerfecteKat.nl op Facebook!