|

YouTube Afl. 17: Castratie van Teddy. Waarom laat ik hem helpen?

Tedje heb ik laten helpen! Oftewel, ik heb hem laten Castreren! En hier heb ik een video over gemaakt!

Kleine Tedje is geen baby meer. Hij is een volwassen vent geworden met de bijbehorende “ongemakken”. Ik heb besloten hem te laten castreren. Ben je benieuwd waarom ik dat heb laten doen?

castratie

Castreren of steriliseren?

Op Kattenherplaatsing.nl vond ik een interessant artikel. Hierin kun je vinden waarom je vooral ervoor moet kiezen om een kat wél te laten helpen.
De reden waarom ik Tedje heb laten helpen is omdat ik geen baby’s wilde van Ted en Bil. Maar ook omdat ik niet wilde dat hij in huis ging piesen. Een hobby nestje lijkt heel erg leuk en schattig. Maar wist je dat het asiel elk jaar al vol zit met kittens? En dat je een ongeholpen poes kater helemaal niet blij maakt om ze niet te laten castreren?
Twijfel je aan eraan om een nestje te nemen of jouw kat te laten helpen? Lees vooral dit artikel!

Kijk mee met een castratie!

Ik heb lang getwijfeld om de castratie te filmen. Misschien houden mensen wel helemaal niet van dit soort video’s! Echter vind ik het super interessant, dus ik zal hierin vast niet de enige zijn. Vind jij het wél tof om te zien hoe deze ingreep in zijn werk gaat? Kijk dan vooral mijn nieuwste video! Lief als je je gelijk even abonneert!

Lees ook deze blogs:

Vergelijkbare berichten