| |

TikTok kattenvideo’s: Wat vind ik ervan? Dierenmishandeling of leuk? + VIDEO!

Ik raakte verdwaald in de TikTok Kattenfilmpjes, en dat was niet leuk…

Tiktok is een super populaire app. Op Tiktok kunnen mensen filmpjes plaatsen. Dit gaat meestal met een leuk muziekje op de achtergrond en er worden vaak challenges gedaan. Nu denk je misschien, wat heeft dit met katten te maken? Heel veel! Want mensen plaatsen ook filmpjes van katten.
TikTok

Dierenmishandeling of leuk?

Eerst vond ik heel veel leuke en schattige filmpjes van katten. Echter kwam ik steeds meer challenges tegen die totaal niet vriendelijk waren tegen. En ik werd hier erg verdrietig van. Mensen gaan dus allemaal idiote challenges doen met hun kat. Denk aan de komkommerchallenge, de hamchallenge en de plakband challenge.
Waar ik het over heb? Bekijk dan vooral mijn nieuwste video!
TikTok

Bekijk mijn nieuwste video!

Ik ga dus op onderzoek uit hoe katvriendelijk de video’s zijn die op Tiktok worden geplaatst. Ik zal verschillende populaire challenges bespreken en mijn mening hierover geven. Daarnaast kun je kattengedragsdeskundige José Dieker haar mening en boodschap vinden over deze filmpjes!

Mijn missie is om zoveel mogelijk mensen bewust te maken van het feit dat dit soort nare filmpjes echt niet kunnen! Help jij mee? Dat doe je door deze video zoveel mogelijk te delen en de hastag #stoptiktokanimalabuse te gebruiken!

Lief als je je abonneert op mijn kanaal, hoe meer abonnees, hoe meer filmpjes ik zal maken voor catlovers!

Bekijk ook deze video’s!

YouTube Afl. 17: Castratie van Teddy. Waarom laat ik hem helpen?
DIY: Zelf een klimmuur maken! Maak jouw huis katvriendelijk! MET VIDEO!
PerfecteKat.nl kattenknuffels met valeriaan of kattenkruid + VIDEO!

Like PerfecteKat.nl op Facebook!

Vergelijkbare berichten