| | |

REVIEW: Pure gedroogde valeriaan wortel – NU TE KOOP IN DE WEBSHOP!

Yes! Ik mag met veel enthousiasme vertellen dat je nu Valeriaan kunt kopen in mijn webshop!

Zoals sommige van jullie weten, test ik alle producten uit mijn webshop eerst uitvoerig, voordat ik ze aanbied in mijn webshop.
Je zult dus uitsluitend producten vinden waar ik zelf erg enthousiast over ben!

Valeriaan

De beste kwaliteit Valeriaan

Het was even een zoektocht naar goede kwaliteit Valeriaan. Bij verschillende groothandels heb ik het besteld en uitgetest. En net als bij de Matatabi stokjes, zit ook hier flink kwaliteitsverschil tussen de aanbieders.

Na een uitvoerige test heb ik dé beste Valeriaan voor jou geselecteerd. Deze is verwerkt in de PerfecteKat.nl Valeriaanknuffel. Daarnaast ik gebruik het nu al een tijd op de trimtafel en dat met groot succes!

Valeriaan?

Valeriaan heeft een geruststellende werking en ik bied geweldige kwaliteit pure gedroogde valeriaanwortel aan.

“Echte valeriaan (Valeriana officinalis) is een kruidachtige plant uit de kamperfoeliefamilie (Caprifoliaceae). De soort komt voor in de gematigde delen van Eurazië. Uit de wortelstok wordt een extract verkregen dat toepassing vindt als bestanddeel voor rustgevende middelen.” Bron

Werking op de trimtafel?

Mijn doel is om katten zo stressvrij mogelijk op de trimtafel te verzorgen. En hiervoor heb ik van allerhande producten om katten af te leiden van het kammen. Speeltjes, muisjes, Matatabi stokjes en sinds een tijdje dus Valeriaan!

Katten blijven katten, als ze iets niet leuk vinden, laten ze zich ook niet dwingen. De ene is gek op de Matatabi stokjes, de andere op Valeriaan en weer een andere vindt alles stom haha!
Het is dus voor mij altijd een beetje zoeken waar ik katten mee kan plezieren. Sommige katten zijn gevoeliger voor geurtjes dan andere katten en niet elke kat zal erop reageren.

Hoewel Valeriaan voor ons mensen niet écht lekker ruikt, vinden veel katten het erg aantrekkelijk ruiken. Vaak gaan ze erin rollen, nemen er een hapje van (=veilig), worden speels of juist heerlijk “Zen”.

Waar kun jij het bij jouw katten voor gebruiken?

Mijn advies is om Valeriaan vooral een beetje bijzonder te houden voor je kat. Dus eens per week, of eens per twee weken kun je de Valeriaan los op de grond leggen. Maar het is ook ideaal om speeltjes erin te “marineren”. Doe speeltjes van jouw kat een nachtje in het zakje met Valeriaan en je speeltjes kunnen dan ineens veeeel aantrekkelijker zijn!

Ik gebruik zelf Valeriaan tijdens een trimbehandeling. En dit kun jij natuurlijk ook doen tijdens een vachtcontrole of een kambeurt.

Je kunt Valeriaan ook strooien op een (nieuwe) krabpaal, hierdoor kan de krabpaal vaker in gebruik worden genomen.

Waar te koop?

Je kunt deze Valeriaan nu ook via mijn webshop aanschaffen. Je shopt ‘t hier!

Lees ook deze blogs!

Een kat er bij of toch niet? – GASTBLOG José Dieker – Kattengedragsdeskundige
Verzorgingsset + Nagelschaartje
Verzorgingsset + klittenschaartje

Like PerfecteKat.nl op Facebook!

Vergelijkbare berichten