|

Kattentrimvlog – kijk een dagje met mij mee! + YouTube Video!

Een kattentrimvlog? Jazeker! Ik heb een dagje uit mijn fulltime kattentrimster-leven gefilmd. Ben jij benieuwd hoe een gemiddelde dag van mij eruit ziet? Kijk dan vooral mijn nieuwste video!

Zoals je misschien gemerkt hebt, ik probeer sinds kort elke week een nieuwe video te uploaden op mijn YouTube kanaal! Ik vind het namelijk super belangrijk dat het katvriendelijk en vachtbesparend trimmen, nog meer bekendheid krijgt.

Maar niet alleen filmpjes over kattentrimmen kun je hier vinden. Want ik behandel heel veel soorten onderwerpen, als het maar met katten te maken heeft!

kattentrimvlog

Fulltime kattentrimster

In 2018 kon ik mijn parttime baan opzeggen, zodat ik mij volledig op mijn kattentrimster job kon storten. Ik had nooit verwacht dat ik fulltime kattentrimster kon worden. Ik kende er namelijk maar weinig.
Maar na heel veel werken, bloed, zweet en tranen, is het dan toch gelukt om van dit bijzondere beroep te kunnen leven!

Ik ben enorm trots dat ik dagelijks zoveel katten kan helpen met vachtproblemen en dat mijn website inmiddels landelijk goed wordt bezocht door mensen uit heel Nederland. Dat zie ik uiteraard aan de statistieken. Maar ook omdat mijn vachtvriendelijke verzorgingssets door catlovers uit heel Nederland worden besteld! Hoe cool is dat?

Kattentrimvlog

Het leek mij leuk om jullie een dagje mee te nemen in mijn thuissalon. Zo kun je een beetje zien hoe mijn dag er nou eigenlijk uitziet als kattentrimster.

Gemiddeld trim ik zo een 8 katten op een dag. Maar ik houd mij niet alleen bezig met kattentrimmen. Ook met bloggen voor deze site, bestellingen inpakken, klanten beantwoorden, agenda bijhouden, trimspullen schoonmaken etc etc etc! Ben je benieuwd hoe mijn dag eruit ziet? Ga lekker zitten en bekijk mijn kattentrimvlog!
Ps: Lief als je je abonneert op mijn kanaal!

Heb je deze blogs al gelezen?

REVIEW: Metalen/koperen haarverwijderaar – INCL. YOUTUBE VIDEO!
De PerfecteKat.nl verzorgingssets – Alles wat je nodig hebt voor de vacht van jouw kat!
TikTok kattenvideo’s: Wat vind ik ervan? Dierenmishandeling of leuk? + VIDEO!

Like PerfecteKat.nl op Facebook!

Vergelijkbare berichten