| | | | |

REVIEW: Metalen/koperen haarverwijderaar – INCL. YOUTUBE VIDEO!

Het is weer hoog tijd voor een review! En dit keer heb ik er ook een video bij!
Ik ga mijn uiterste best doen om meer video’s te plaatsen op mijn YouTube kanaal. Reviews vind ik super tof om te schrijven over katten producten. Echter denk ik dat video’s ook leuk zijn om te maken.

Video’s over product reviews?

Voor mijn YouTube kanaal heb ik een nieuwe serie bedacht. Ik ben heel erg gevoelig voor reclame’s via Facebook en Instagram. Je kent het wel, je wordt bedolven onder reclame’s en aanbiedingen via deze social media kanalen. Insta en Facebook weten namelijk dondersgoed dat wij catlovers zijn en daarom krijgen we dus allemaal kattenproducten te zien op de tijdlijn.

Daarom zal ik in deze YouTube serie regelmatig producten gaan uittesten die ik via deze advertenties heb gevonden. Mijn voorkeur gaat dan vooral uit naar bijzonder producten. Kattenspullen die je niet zo snel in de winkel vindt en wat direct mijn nieuwsgierigheid wekt. Ik beoordeel dan of deze producten MIAUW (leuk!) zijn of MWAHHH (geen aanrader!).

haarverwijderaar

Metalen/koperen haarverwijderaar

Zo stuitte ik op deze bijzondere haarverwijderaar. Ik ben altijd opzoek naar een alternatief voor de standaard plakrollers. Hoewel ik deze elke dag gebruik om mijn trimkleding te ontdoen van haar, zou het fijn zijn om een milieuvriendelijker alternatief te hebben. Zou dit een optie zijn?

Hij is gemaakt van metaal, de kop van koper en het handvat van hout. Op de kop zitten allemaal kleine “haakjes”. Deze zijn bedoeld om de haren van kleding en meubels te verwijderen. (Side-note: GEBRUIK DIT DUS NIET OP DE KAT!)

Helaas heb ik veeeel te veel betaald voor dit ding. Want toen ik later ging googlen, kwam ik ‘m veel goedkoper tegen op diverse websites. Achteraf las ik ook reviews over de site waar ik de haarverwijderaar had besteld, zeer slechte recensies had. Dus bestel ‘m daar vooral NIET!

Ik heb de haarverwijderaar op diverse oppervlakte uitgeprobeerd. Benieuwd wat mijn bevindingen zijn en eindoordeel is? Bekijk dan mijn review via YouTube!

Bekijk de review hier:

Hieronder kun je mijn nieuwste YouTube video vinden. Lief als je je abonneert op mijn kanaal! Dat doe je door op de rode abonneerknop te drukken en da’s helemaal gratisss!
Heb jij tips over “bijzondere” kattenpullen advertenties die je voorbij hebt zien komen via social media? Mail mij even een printscreen via: info@perfectekat.nl, en wellicht zie je dat product in een nieuwe video voorbij komen. Veel kijkplezier!

Heb je deze blogs al gelezen?

Een kat er bij of toch niet? – GASTBLOG José Dieker – Kattengedragsdeskundige
Rondleiding in mijn salon – INCLUSIEF VIDEO!
De PerfecteKat.nl verzorgingssets – Alles wat je nodig hebt voor de vacht van jouw kat!

Like PerfecteKat.nl op Facebook!

Vergelijkbare berichten