| |

Dag lieve Bo – YouTube serie – Deel 2 van 3

Deel twee van deze driedelige serie staat nu online! Deze serie gaat over het inslapen, afscheid nemen en het verwerken van het verlies van mijn lieve kat Bo.

Deze driedelige serie heb ik ten eerste gemaakt als eerbetoon aan mijn lieve kat Bo. Maar ook om mensen bewust te maken hoe het is om een dierbaar maatje te verliezen. Wat je allemaal moet regelen en hoe belangrijk het is om elk jaar jouw kat te laten checken bij een dierenarts.

Heb je deel 1 nog niet gezien? Bekijk deze dan hier. Het is een zeer persoonlijk verhaal geworden. Wil je nou nog meer informatie over Bo zijn ziekte, mijn liefde voor hem en mijn besluit om hem te laten inslapen? Lees dan vooral ook even deze blog.

In dit deel ga ik langs bij Heiko en Desiree, de gezichten achter uitvaartcentrum Anubis. Zij hebben Bo 2 uur nadat hij is ingeslapen, bij mij thuis opgehaald. Dit deden zij zo lief en respectvol, dat ik ze graag vragen wilde stellen over hun bijzondere werkzaamheden. Maar ook wat de mogelijkheden zijn qua cremeren en begraven.
Lief als je je abonneert op mijn kanaal en even een duimpje omhoog doet! Hoe meer abonnees, hoe meer video’s je van mij kan verwachten.

Wil je nog meer weten over Bo, zijn verleden, mijn liefde voor hem en zijn ziekte? Lees dan deze uitgebreide blog!

Like PerfecteKat.nl op Facebook!

Vergelijkbare berichten