Blunders van een kattentrimster

Blunders? Jazeker! Ik ben nu al een paar jaar werkzaam als kattentrimster en ik maak regelmatig grappige dingen mee.

Ja ook ik maak wel eens blunders (je zou het niet verwachten, maar echt.). Aan mijn collega trimsters vroeg ik of zij nog leuke blunders hadden om te delen. En super leuk, want ook zij hadden wel wat geinige belevenissen om te delen. Wil je even lachen? Lees dan vooral verder!

Wat een pech, trimkoffer weg

Dit was wel één van mijn top blunders. Ik kwam bij mijn klant aan… wil mijn tafel en koffer uit de auto pakken… mijn koffer was nergens te bekennen. Dit terwijl ik deze toch echt mee had genomen van huis. Als een razende gingen mijn hersenen te keer. Gelukkig was de klant dichtbij mijn huis, dus ik ging als een naar huis. En daar stond mijn koffer, netjes midden op de parkeerplaats. Oeps.. vergeten. Gelukkig had niemand hem meegepikt!blunders

Hallo ik kom voor de kat!

Ik heb nu al twee keer meegemaakt dat ik met mijn spullen aangekomen aanbel en dan zeg “Hallo, ik kom voor de kat!”. Een verbaasd gezicht tegenover mij: “Dat is mooi, wij hebben alleen helemaal geen kat!”
Fijn, ik had bij de buren moeten zijn.

Ook mijn collega trimsters hebben al eens iets soortgelijks meegemaakt.
Wendy:
“Na een paar keer bellen in de vroege ochtend deed er een slaperige oude man open, had ik de overbuurman uit bed gebeld.”

Ilona
“Zit je in bad, gaat de bel. Manlief komt bij me, schat er staat een klant voor de deur. Oeps…vergeten”

vilt

Welke bank?

Vorig jaar was ik bij een klant en ik was net klaar met trimmen. Vervolgens vroeg de klant: “Welke bank heb je eigenlijk?”
Ik begon te vertellen over dat ik een stoffen bank in huis heb en dat dat niet ideaal is met katten. De klant zei: “Ja, ehm oke. Ik bedoelde eigenlijk welke bank je hebt waar ik het geld naar over mag maken.”

Poep en plas

Bij het kattentrimmen is niet altijd een fris beroep. Een keer had ik een flinke rit op de agenda staan. Tijdens het trimmen liet een kat zijn ontlasting lopen. Nothing on the hand. Maar wel over mij heen. De rit terug met mijzelf was er eentje met de ramen open.

Mijn collega Claudia maakte het volgende mee:
“Een kat die voor het eerst kwam, had in de vervoersmand gepoept. Niet leuk, maar bij het opendoen van de mand gaat de eigenaar bijna over zijn nek, slaakt een hele rare kreet en vlucht weg. Het was net een slapstick.”

oud en nieuw

Het verhaal van de sjaal

Na een drukke trim dag kwam ik thuis en deed mijn jas uit. En toen ik mijn sjaal afdeed, kwam ik tot de ontdekking dat ik ineens twee sjaals om had…. What the *piep*? Een extra sjaal die zeker weten niet van mij was. Alle klanten van die dag heb ik afgebeld om te vragen of ik per ongeluk iemands sjaal heb meegenomen. Echter mistte niemand een sjaal. Tot op de dag van vandaag heb ik werkelijk geen idee van wie de sjaal is. Haha!
Mocht iemand een grijs geblokte sjaal missen… Let me know!

kattenoppas

Lees ook deze blogs:

Review: Kruidenknuf
Schrijf je in voor de nieuwsbrief
Overgewicht bij katten

Like PerfecteKat.nl op Facebook!

Vergelijkbare berichten