| | |

YouTube aflevering 9: Bitiba.nl Shoplog

Ken je de webshop Bitiba.nl al? Ik heb kort geleden een bestelling geplaatst en graag deel ik met jullie wat ik allemaal heb geshopt!

Eindelijk weer een nieuwe video! Door mijn overvolle trimagenda en het verlies van Bo, stond video’s maken even op een laag pitje. Echter vind ik het zo verschrikkelijk leuk om te doen, dat ik weer een video tussen alle drukte heb weten op te nemen. En dit keer mijn eerste shoplog, oftewel: een video met wat ik allemaal heb geshopt online. Mijn kleine kattenbaby Tedje kon wel weer wat nieuwe dingen gebruiken.

Bitiba.nl

Bitiba.nl

Ik heb een flinke bestelling gedaan bij de webshop Bitiba.nl Niet gesponsord, alles zelf betaald uiteraard! Ik was zeer tevreden over het bestelproces, levering en de producten. Deze toffe dingen heb ik allemaal aangeschaft:

Let op, de prijzen kunnen nog wel eens verschillen op deze webshop. Dus de prijzen die ik in de video noem, kunnen ook ineens anders zijn. Verwacht binnenkort uitgebreide reviews over alle producten. Vonden jullie dit nou een leuke video? En zou je het leuk vinden om vaker mijn shoppings te zien? Let me know!

Bekijk mijn nieuwste video!

Bekijk hieronder mijn nieuwste video. Heb je je nog niet geabonneerd? Doe dat dan even! Want dan zie je mijn nieuwste video’s als eerste, plus ik krijg dan een extra duwtje om weer nieuwe video’s te maken.

Like PerfecteKat.nl op Facebook!

Vergelijkbare berichten