| |

Dag lieve Bo – YouTube serie – Deel 1 van 3

Speciaal voor jullie heb ik een driedelige serie gemaakt! En wel over een heel gevoelig onderwerp.

Helaas heb ik op 17 mei 2019 mijn lieve kat Bo moeten laten inslapen. En dat viel mij heel erg zwaar. Als eerbetoon naar Bo heb ik deze serie gemaakt. Maar niet alleen daarom. Ook om (aanstaande) kateigenaren te laten zien, dat je waarschijnlijk een keer afscheid zal moeten nemen van jouw lieve kat. Daarnaast wil ik het belang benadrukken om elk jaar jouw kat te laten nakijken door een dierenarts. Maar ik wil ook het verlies van een huisdier bespreekbaar maken. Want veel mensen schamen zich voor hun verdriet!

In deze video interview ik trouwens ook Natasja van Kattenkliniek Felicare te Soest. Zij beantwoordt vragen over Bo zijn ziekte, maar ook wanneer een kat inslapen wordt geadviseerd, wat er was gebeurd als ik Bo niet had laten inslapen en hoe het inslapen van een kat gaat.

Ik neem je mee met hoe ik dit heb ervaren. Het is een zeer persoonlijke video geworden, dus sorry voor mijn tranen!
Lief als je je abonneert op mijn kanaal en even een duimpje omhoog doet!

Wil je nog meer weten over Bo, zijn verleden, mijn liefde voor hem en meer? Lees dan deze uitgebreide blog!

Like PerfecteKat.nl op Facebook!

Vergelijkbare berichten