| | | |

Review: Wasmachine haarvanger- incl. Video!

Tijd voor een nieuwe Miauw of Mwahhh! Oftewel een video waar ik katgerelateerde producten uittest op mijn YouTube kanaal!

Misschien is het je opgevallen… ik post nu elke week een nieuwe video op mijn YouTube kanaal. Is het je niet opgevallen? FOEI! Want dan heb je je dus niet geabonneerd op het kanaal en dat is helemaal gratis, dus heel jammer als je dat nog niet gedaan hebt. Zo blijf je namelijk op de hoogte van elke nieuwe video en hoe meer abonnees, hoe meer ik toffere video’s kan maken!

Review: Wasmachine haarvanger?

In Miauw of Mwahhh test ik kattenproducten. Ik wil nog niet teveel over de uitkomst vertellen, maar ik heb mij weer laten influencen door een advertentie via Facebook. ik zag dit product en dacht… Goh, dat zou geweldig zijn als het werkt!

Het is een soort zakje waar een bloemetje op zit. Dit product beweert dat als je het in de wasmachine doet, het de kattenharen uit je kleding haalt. Klinkt geweldig toch?

Video!

Hieronder vind je mijn bevindingen betreft dit bijzondere product. Ben je benieuwd op het echt werkt? Je ziet het hieronder!

Lees ook deze blogs!

REVIEW: Pure gedroogde valeriaan wortel – NU TE KOOP IN DE WEBSHOP!
REVIEW: Metalen/koperen haarverwijderaar – INCL. YOUTUBE VIDEO!
Rondleiding in mijn salon – INCLUSIEF VIDEO!

Like PerfecteKat.nl op Facebook!

Vergelijkbare berichten