| |

Dag lieve Bo – YouTube serie – Deel 3 van 3

Bloed, zweet, veel tranen en heeeel veel tijd heeft het gekost… Maar het laatste deel van deze YouTube serie is af! Yes!

Op 17 mei 2019 heb ik mijn lieve kat Bo in moeten laten slapen. En ik besloot daar een driedelige serie over te maken. Wil je nog meer weten over Bo, zijn verleden, mijn liefde voor hem en zijn ziekte? Lees dan deze uitgebreide blog!En ik ben zelf heel erg trots op het resultaat!

Deel 3

Het is niet alleen een eerbetoon geworden aan mijn overleden kat, maar er zit een diepere boodschap achter. Wat deze boodschap is? Dat zie je aan het einde van dit laatste deel van deze serie.
Maar je gaat nog veel meer zien in deze video, ik interview namelijk psycholoog Nienke Endenburg.
Zij ondersteund mensen niet alleen in het rouwproces wanneer je bijvoorbeeld een huisdier bent verloren. Zij werkt ook al 30 jaar op de faculteit diergeneeskunde te Utrecht, waar ze onderwijs geeft en onderzoek doet naar professioneel gedrag bij de interactie tussen dierenarts en eigenaar van een dier

In het interview verteld ze onder andere waarom er een taboe heerst op het verdriet van het verliezen van een huisdier. Waarom mensen zich hiervoor soms schamen en wat je absoluut niet moet zeggen tegen iemand die net hun huisdier is verloren. Echt super interessant om dit interview te checken, want Nienke is echt een geweldige vrouw die mooi kan vertellen.

Deel 3 Interview met psycholoog Nienke Endenburg

Hieronder vind je de aflevering en als je verder naar beneden scrolt vind je de promo en de voorgaande twee delen.
Lief als je je abonneert op mijn kanaal!

Deel 2 Cremeren of begraven?

In dit deel ga ik langs bij Heiko en Desiree, de gezichten achter uitvaartcentrum Anubis. Zij hebben Bo 2 uur nadat hij is ingeslapen, bij mij thuis opgehaald. Dit deden zij zo lief en respectvol, dat ik ze graag vragen wilde stellen over hun bijzondere werkzaamheden. Maar ook wat de mogelijkheden zijn qua cremeren en begraven.

Deel 1 Ziekte, verdriet en inslapen

Ik neem je mee met hoe ik dit heb ervaren en vertel ik over mijn lieve kat Bo. Het is een zeer persoonlijke video geworden, dus sorry voor mijn tranen!
In deze video interview ik trouwens ook Natasja van Kattenkliniek Felicare te Soest. Zij beantwoordt vragen over Bo zijn ziekte, maar ook wanneer een kat inslapen wordt geadviseerd, wat er was gebeurd als ik Bo niet had laten inslapen en hoe het inslapen van een kat gaat.

Promo voor de serie

Voor mijn Facebook en Instagram pagina’s heb ik een promo video gemaakt, waarin ik de driedelige serie kort samenvat en aankondig.

Like PerfecteKat.nl op Facebook!

Vergelijkbare berichten