Privé vakopleiding “Kattentrimmer in de praktijk”

Dit is de kattentrimopleiding van je dromen! Droom jij van een beroep in de katten? Zou je elke dag wel katten om je heen willen? Ben je een échte catlover en zou je fulltime katten willen helpen?

Al jaren wordt aan mij gevraagd of ze ALSJEBLIEFT bij mij een kattentrimopleiding volgen. En dus ben ik al heel lang bezig hoe ik dit misschien zou kunnen opstarten. En nu is de opleiding af en bied ik een opleiding precies zoals ik het zelf had willen volgen toen ik besloot kattentrimmer te worden.

Kattentrimopleiding

Eén op één kattentrimopleiding

Dit is niet zomaar een kattentrimopleiding. Je krijgt écht persoonlijke aandacht en les van mij, een trimmer die zelf midden in het vak staat en dagelijks vele katten trimt. Ik leer zelf dagelijks bij en leer jou ook om een leergierige en succesvol trimmer te worden.

Van de theorie tot de praktijk, alles doen we samen. Ik leer je alles van A tot Z.

Alles wordt aangepast aan jouw tijd en beschikbaarheid

We bespreken samen wanneer jij tijd hebt en hoe we alles inplannen voor deze kattentrimopleiding. Zo kun je starten in je eigen tijd en naast je huidige baan en/of gezinsleven. Want ik weet uit ervaring hoe lastig het kan zijn om iets nieuws te gaan starten als je het al druk hebt. Alles is bespreekbaar en je kunt zo lang of kort doen over de opleiding.

Kattentrimopleiding

Theorie en praktijk

Een deel van de opleiding bestaat uit theorie. Deels volg je de theorie in je eigen tijd online, de rest volg je samen met mij in mijn salon te Almere-Haven. Maar naast de theorie, vind ik de praktijk misschien nog wel veeeel belangrijker. En laat ik dagelijks zelf nou super veel katten trimmen, dus heb je heel veel kans om mee te kijken. Maar ook om zelf aan de slag te gaan!

Stage

Je stage is dus erg belangrijk om ervaring op te doen en zelfverzekerd te gaan trimmen. Je stage vindt plaats in mijn salon te Almere-Haven. Zoals gezegd, alles in je eigen tijd. Dus de dagen zijn bespreekbaar en aan te passen aan je eigen tijd.

Tijdens je stage kijk je mee met de praktijk, krijg je een exclusief kijkje in mijn trimsalon, leer ik je hoe de communicatie gaat met de klant, weet je hoe je bij moet verkopen en advies geven en leer je zelfstandig trimmen.

Kattentrimopleiding

100% slagingspercentage

Deze opleiding is ideaal voor mensen met faalangst. Doordat je zoveel persoonlijke aandacht en begeleiding krijgt ga je 100% zeker slagen. Ook al zak je voor de examens, je mag net zo vaak herexamens doen totdat je slaagt. Dit zit gewoon bij de prijs in. Je mag, als het nodig is, ook kosteloos extra dagen stage lopen.

Wat leer je nog meer?

 • Theorie huid en vacht
 • Wat is vachtbesparend trimmen?
 • Materiaalkennis en onderhoud
 • Hygiene in de trimsalon
 • Kattengedrag op de trimtafel
 • Wanneer stop je een trimbehandeling?
 • Rassenkennis en de bijbehorende karakters + problemen qua vacht
 • Les in het trimmen van de oudere kat
 • Scheren of kammen? Wanneer maak je de keuze?
 • Wanneer preventief scheren?
 • Extreme vervilting scheren
 • Verschillende lichaamsdelen scheren
 • Veilig trimmen zonder krassen (video training twv)
 • Trimmen van de oudere kat (video training twv)
 • Zelfstandig trimmen, zonder hulp van eigenaar
 • Herkennen van gezondheidsproblemen (uitgebreide behandeling)
 • Hoe ga je om met vermoedelijk dierenmishandeling/nalatenschap?
 • Klantcontant
 • Klantenbinding
 • Waar ga je trimmen? Thuis, pand, ambulant of trimbus? (incl. video training katvriendelijke salon inrichting hanteren en benaderen twv €69.95)
 • Salon inrichting, of plek waar je gaat trimmen
 • Hoe creëer je de beste trimomgeving?
 • Tarief bepalen
 • Zelfverzekerd ondernemen
 • Hoe geef je advies aan klanten

UNIEK: Een jaar lang GRATIS coaching!

Je diploma halen is niet gelijk een garantie tot succes. Helaas zie ik heel veel trimmers na het halen van hun opleiding snel weer stoppen met hun werkzaamheden. Waarom? Omdat hun bedrijf niet van de grond komt!

Coaching na het behalen van je diploma is dus erg welkom. Ik ga je een jaar lang begeleiden om van jouw bedrijf een succes te maken. Ik leer je precies hoe ik het aangepakt en zo van 0 klanten naar een fulltime job ben gegaan. Van niks heb ik alles opgebouwd en kan ik goed van dit beroep leven en trim ik gemiddeld 35 katten per week!

Wat behandelen we tijdens de coaching?

 • Bij verkoop en neven activiteiten
 • Bedrijfsnaam en logo verzinnen
 • Hoe maak je een goede website?
 • Gevonden worden
 • Concurrentie analyse
 • Bedrijf starten
 • Een goede website maken
 • Gratis gebruik van trimfoto’s van jezelf die ik voor je maak in mijn salon om op je site te zetten en zo te kunnen starten
 • Social media opbouw en tips
 • Hoe kom je aan klanten?
 • Jaarplan maken met hoe je je bedrijf een succes gaat laten zijn
 • Een jaar lang coaching om je bedrijf op te starten
 • Na een jaar hebben we een afsluitend gesprek

Voor wie is deze opleiding?

Deze kattentrimopleiding is voor mensen die écht fanatiek en gemotiveerd willen gaan kattentrimmen en dit als droomjob zien. Catlovers die met katten willen gaan werken en graag 1 op 1 les willen en van hun aankomende eigen bedrijf een succes willen maken!

Kattentrimopleiding

Beperkte plek beschikbaar!

Gezien mijn drukke agenda en omdat ik jou écht alle aandacht wil bieden, zijn er maar enkele plekken per jaar beschikbaar! Dus grijp je kans en schaf de opleiding HIER aan!

Eerst meer informatie en een persoonlijk gesprek?

Twijfel je of dit wel jouw opleiding is? Wil je eerst persoonlijk met mij in gesprek om kennis te maken en/of je vragen te stellen? Dat kan natuurlijk! Stuur een mailtje naar: info@perfectekat.nl of een appje naar: 06-51691752, dan maken we een bel/zoom afspraak.

Kattentrimopleiding