Woon jij in Naarden en wil je de vacht van jouw kat laten verzorgen? Of heeft jouw kat vachtproblemen?

Zoek jij een kattentrimster in de buurt van Naarden? Fijn dat je mijn website hebt gevonden. Graag help ik met vachtverzorging van jouw kat, daarnaast geef ik veel advies tijdens het trimmen.  Heeft jouw kat momenteel vachtproblemen? Denk aan viltvorming en klitten of wil je weten hoe je jouw kat het beste qua vacht kan verzorgen? Wacht dan niet te lang met een afspraak maken.

Naarden

Laat jouw kat trimmen in de buurt van Naarden!

Door de Corona maatregelen ben ik erachter gekomen dat katten beter zijn te trimmen zijn in een vreemde omgeving. Katten hebben minder de neiging om te vluchten. Daarnaast blijft hun veilige huis, veilig. Ze hebben dus geen stressvolle associatie met een trimbehandeling in hun eigen huisje. Een kat weet thuis de vluchtroutes en zal dus altijd proberen om van tafel te komen.
Gelukkig zijn alle katten te vervoeren, lees vooral deze tips om dat zo stressvrij mogelijk te laten verlopen! Ik heb een fijne trimsalon in Almere-Haven.

Wanneer maak je een afspraak?

  • Jouw kat heeft vachtproblemen, denk aan klitten en vilt
  • Een kwalitatief hoogwaardige behandeling door een ervaren trimster met uitstekende goed onderhouden materialen
  • Je wilt advies over vachtverzorging, zodat je zelf de vacht van jouw kat optimaal kan verzorgen

Verder kun je het volgende verwachten:

  • Een kwalitatief hoogwaardige behandeling, waar de tijd wordt genomen voor het trimmen van jouw kat
  • Bij een trimbehandeling knip ik (wanneer de kat het toelaat) de nagels en controleer de huid en vachtconditie
  • Veel advies tijdens het trimmen over vachtverzorging, inclusief een folder met tips & tricks
  • Een professioneel trimster met kennis over huid en vacht
  • De mogelijkheid om tijdens je bezoek, alle producten uit mijn webshop aan te schaffen,
  • Vooraf een duidelijk afgesproken all- in tarief, zie HIER mijn tarieven

Wat kun je verwachten van een trimbehandeling

Ik heb inmiddels veel ervaring met veel soorten karakters van katten en een groot vast klanten bestand opgebouwd.  Lees in deze uitgebreide blog meer over mijn werkwijze!

Woon je in Naarden en wil je een afspraak maken?

Heb je vragen of wil je een afspraak maken? Stuur gerust een mail naar info@perfectekat.nl of app/bel/SMS naar 06-51691752. (Soms kan ik niet altijd direct opnemen, maar stuur dan gerust een appje). Jouw kat is bij mij in goede handen en ik zal met veel geduld en liefde de trimbehandeling uitvoeren.
Heel graag tot snel!