| | |

NIEUW!!! PerfecteKat.nl Speeltubes – Review en NU verkrijgbaar in mijn webshop!

Ken je de speeltubes voor katten al? Nee? Dan gaat daar nu verandering in komen!
Dankzij mijn fulltime baan als kattentrimster, kom ik bij heel erg veel katten in aanraking. Dit is voor mij ideaal om nieuwe speeltjes te laten testen, die wellicht leuk zijn voor mijn webshop. Zo is het ook gegaan met de PerfecteKat.nl Valeriaan en Kattenkruid knuffels.
En nu hebben heeeeel veel trimkatten de PerfecteKat.nl Speeltubes mogen testen! Lees hier mijn uitgebreide review en waarom ik zo enthousiast ben.

Speeltubes

Speeltubes? Wat zijn dat?

Speeltubes zijn nylon buisjes. Zeer stevig materiaal en je kunt de zijkanten naar binnen vouwen. Dan krijg je soort zandlopertje.

Ik maakte kennis met de speeltubes (ook wel bonks genoemd), door een trimklant. Ik vond het eerlijk gezegd maar gekke dingen. Ik kon mij dan ook niet voorstellen dat katten dit leuk vonden. Maar ik kreeg er eentje mee van die trimklant en eenmaal thuis, gingen mijn katten er direct mee aan de haal. Tot mijn verbazing beleefde ze er heel veel speelplezier mee!

Speeltubes

Getest door meer dan 50 katten!

Zoals gezegd, door mijn werk kan ik potentiële producten voor mijn webshop uitvoerig uit laten testen. Ik kom bij zoveel verschillende katten, zowel qua ras als leeftijd. De laatste tijd heb ik dus heel wat tubes weggegeven en gevraagd om feedback.

Sowieso gaf ik ten eerste de Speeltubes al op de trimtafel. Hoewel veel katten al direct deze dankbaar in ontvangst namen, kan een trimbehandeling natuurlijk ook stress geven bij de kat. Daarom vroeg ik ook aan klanten of ze vooral de Speeltubes wilde testen ná mijn bezoek.
Ik kreeg allemaal leuke foto’s en filmpjes binnen!

Wat vinden katten zo leuk aan de Speeltubes?

Het blijven gewoon bijzondere speeltjes, heel wat anders dan een balletje of een muisje. Misschien dat ik daarom ook eerst niet geloofde dat katten hier echt mee gingen spelen. Maar ik heb inmiddels mijn eigen katten bestudeerd en denk dat ik nu weet wat ze er zo leuk aan vinden:

  • 1. Als je de zijkanten naar binnen duwt en je dus een zandlopertje creeert, dan kan de Speeltube rollen. Oftewel: ze kunnen er mee “voetballen”.
  • 2. De Speeltubes zijn lichtgewicht, dus als een kat ze een mep geeft, vliegen ze direct door de kamer. Daarnaast kunnen ze de Speeltubes daardoor makkelijk meenemen in hun bekkie. Dat maakt het heel aantrekkelijk blijkbaar!
  • 3. Ze zijn gemaakt van gevlochten nylon en heel stevig. Ik zie veel katten er uitgebreid op kauwen en aan trekken. Goede bezigheidstherapie.
  • 4. Je kunt de speeltjes extra aantrekkelijk maken door er een snoepje of Matatabi stokje in te stoppen. Dit geeft nog langer speelplezier.

NU te koop in mijn webshop!

Je hebt het misschien gemerkt, maar ik ben super enthousiast over deze Speeltubes. Daarom heb ik ook besloten om ze toe te voegen aan mijn webshop.

Mijn ervaring is echter dat dit speeltjes zijn, die gemakkelijk onder de bank of kast verdwijnen. Om deze reden verkoop ik ze per 10 stuks, voor een aantrekkelijk prijsje!
Nieuwsgierig of jouw katten het leuk vinden? Je shopt ze vanaf nu hier!

Ps: de Speeltubes zijn aardig sloopproof. Maar mochten ze toch te enthousiast raken en de kapot krijgen, geef dan een nieuwe!

Lees ook deze blogs!

PerfecteKat.nl kattenknuffels met valeriaan of kattenkruid + VIDEO!
FAQ – Veelgestelde vragen aan PerfecteKat.nl kattentrimster
Review: My Amazing Cat milieuvriendelijk kattenspeelgoed

Like PerfecteKat.nl op Facebook!

Vergelijkbare berichten