|

Mijzelf schminken als het PerfecteKat.nl Logo? – INCL. YOUTUBE VIDEO!

Tja, je moet wat tijdens deze Corona tijden om jezelf te vermaken haha! Heb je even niets te doen? Lees dan vooral verder!
In mijn nieuwste YouTube video kun je zien hoe ik mijzelf probeer om te om te toveren tot het PerfecteKat.nl logo.
Ik ben nog steeds super trots op mijn logo en ik krijg er nog steeds veel complimenten over! Maar lukt het om zelf het logo te worden?
halloween

Halloween

Ik zag op YouTube allemaal Halloween video’s voorbij komen. Toen dacht ik, wat kan ik nou doen om een beetje in dit thema mee te doen met mijn kanaal? Opeens had ik het, ik koop een berg schmink en ga aan de slag!
Ik heb nog een poging gedaan om veelgestelde vragen tussen het schminken door te beantwoorden. Maar ik blijk barslecht te zijn in schminken en praten tegelijk. Je hoort wel de antwoorden op de vragen: Hoeveel katten heb ik? Hoe is mijn logo bedacht? Hoe ben ik kattentrimster geworden?
Heb je een vraag aan mij? Stel deze vooral, dan behandel ik deze in een andere video!

Video!

Hieronder kun je de mijn nieuwste video vinden en mij te zien stuntelen met schmink. Laat vooral een reactie achter met hoe je het eindresultaat vindt geworden. Ik heb in iedergeval heel veel lol gehad aan deze video. Je zou mij trouwens super steunen om je te abonneren op mijn kanaal! Dank alvast voor het abonneren en veel kijk plezier!

Like PerfecteKat.nl op Facebook!

Vergelijkbare berichten