Het Kattentrimkeurmerk Event 2022 aftermovie

Op 30 april 2022 heb ik het Kattentrimkeurmerk Event georganiseerd! In deze blog lees je alles over het Kattentrimkeurmerk en de eerste editie van het Kattentrimkeurmerk event!
Het Kattentrimkeurmerk is veel meer dan een sticker op de deur. Bijscholing en leren van elkaar is een groot onderdeel hiervan. Dit Keurmerk is opgericht vóór en dóór kattentrimsters.

Bekijk de video!

Hieronder vind je de video waarin ik vertel over het Kattentrimkeurmerk Daarnaast kun je wat leuke beelden zien van het event én je kunt de goodiebag winnen!

Het Kattentrimkeurmerk Event 2022

Ik vond het enorm spannend om dit event te organiseren! Er waren in totaal 16 van de nu 38 deelnemers aanwezig. We begonnen met een lezing van Miriam van Dermagroom.
Kattentrimkeurmerk
Daarna een lunch en gingen verder met een lezing van Jikkie Has over zelfverzekerd ondernemen.

Kattentrimkeurmerk

We sloten af met een gezellige netwerkborrel. Ik ben enorm dankbaar dat er zoveel trimsters zijn gekomen en hoop elk jaar een bijeenkomst te organiseren!

Kattentrimkeurmerk

Hoe is het Kattentrimkeurmerk ontstaan?

In 2018 merkte ik dat er veel behoefte was aan een lijst met katvriendelijk en vachtbesparend trimsters. Op mijn eigen website maakte ik een simpel lijstje. Echter werd deze zo onoverzichtelijk, dat ik een website heb laten bouwen: Kattentrimsters.nl

Maar ik wilde meer en er was ook behoefte aan meer erkenning. Wat zou beter zijn dan een écht keurmerk, waaraan een kattenbaasje kon herkennen dat deze trimster katvriendelijk werkt? Na vele uren research, kwam ik erachter dat alleen een “vakidioot”, dus een trimster dit op kon richten.

Ik liet een website bouwen, stelde een screeningsteam samen en we zijn gewoon begonnen. Elke trimster die zich aanmeldt wordt uitgebreid gescreend. Welke opleiding heeft de trimster gedaan? Draagt de trimmer het vachtbesparend en katvriendelijk trimmen uit op zijn of haar website? Alles wordt nagekeken, ook alle social media kanalen.

Alleen als een trimster écht katvriendelijk werkt, wordt deze toegelaten. En ja, er worden ook wel eens trimsters afgekeurd. Alleen dan kan een kateigenaar ervan uitgaan dat de trimmer 100% het beste voor heeft met de kat.

Kattentrimkeurmerk event

Bijscholing en van elkaar leren!

Maar zoals ik al heb gezegd, het Kattentrimkeurmerk is veel meer dan alleen een sticker op de deur. Wat je niet ziet als kateigenaar is dat alle deelnemende trimsters via een exclusieve instagramaccount een constante stroom aan bijscholing krijgen.

Bijna dagelijks post ik video’s met tips over katvriendelijker werken, scheren, kammen, kattenwelzijn, gezondheid, ondernemen, klantcontact en nog veel meer! Maar de deelnemende trimsters kunnen ook hun tips delen. Ik heb al zoveel geleerd van mijn collega’s. We zijn dus altijd op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen en een community wat nauw contact heeft.

Bijscholen en bijleren MOET in mijn ogen als kattentrimster en je kunt er dus van uitgaan bij alle deelnemers dat zij zich blijven ontwikkelen.

Hoe vind je een kattentrimster van het Keurmerk?

Zoek jij een kattentrimster die is aangesloten bij het Kattentrimkeurk bij jou in de buurt? Neem dan een kijkje op Kattentrimsters.nl, je kunt de deelnemende trimster herkennen aan het oranje vinkje.
Er staat ook een handig kaartje van Nederland op de site waarop je snel een trimster kunt vinden.

Kattentrimsters

Zelf kattentrimmer worden?

Lijkt het jou leuk om kattentrimmer te worden? Aangezien ik zoveel vragen hierover krijg, heb ik een online workshop gemaakt. Hierin leer je alles over hoe je kattentrimmer kunt worden. De pluspunten aan het vak, maar ook de minpunten. Welke opleiding kun je het beste doen? Welke investering is er nodig? Wat heb je allemaal nodig? Welke opleidingen zijn er? Op deze vragen en nog meer geef ik antwoord en na deze workshop weet je of dit beroep bij jou past! HIER vind je de workshop!

Kattentrimmer

Lees ook deze blogs!

Waarom was ik nooit katten? Daily Fresh Dermagroom reinigingsmouse REVIEW\
Mijn TV debuut als kattentrimster? Wat vond ik ervan?
HELP! Mijn kat verhaart verschrikkelijk! 10 tips om de rui periode te overleven!

Like PerfecteKat.nl op Facebook!

Vergelijkbare berichten