Topcat Hygiëne kattenbakvulling review

Mijn katten hebben TopCat Hygiëne kattenbakvulling voor jou uitgetest!
Er is zo een enorme keuze in kattenkorrels/grit/grind. Daarom test ik (nou ja, niet ik maar mijn twee katten Jip, Ted en Bil 😉 ) regelmatig verschillende merken kattenkorrels. Zo wordt jouw keuze misschien wat makkelijker als je weer eens in de dierenwinkel staat. TopCat zit in een flitsende verpakking en daarom viel mijn oog erop. Verwen je kat en bezoek mijn webshop!

TopCat

Ter informatie: Ik heb twee kattenbakken in huis en schep deze dagelijks leeg. Eens per week worden de bakken helemaal verschoond.

Wat beloofd het en wat voor korrels?

 • Extra snel absorberend
 • Geschikt voor gevoelige katten
 • Witte korrels
 • Prijs?

  20 liter á €12,95

  Wat vind ik?

  Het fijne aan deze vulling is dat de urine heel snel geabsorbeerd wordt, dus geen natte plekken in de bak. Helaas wordt de geur totaal niet geabsorbeerd. Na twee dagen is er een zeer sterke urine lucht te ruiken. Door deze geur moet de bak vaak verschoond worden. Toch is het feit van de droge kattenbak prettig en dus een voldoende!

  Eind oordeel TopCat Hygiëne: 6,5

  Gunstig geprijsd, goed absorberend, alleen jammer dat de geur niet optimaal wordt geabsorbeerd. Daarnaast kan de geur wel katten juist afschrikken. Wel een aanrader om zelf eens te proberen.

  Shoptips

  De beste en leukste kattenbenodigdheden vind je via mijn webshop!


  Vergelijkbare berichten