Sushi voor katten met catnip – Review

Katten sushi? Hoor ik je denken. Jazeker! Je kunt nu ook jouw katten verwennen met sushis, gevuld met catnip!

sushi

Kort geleden had ik een tof gesprek met Jacqueline van de webshop Honden en Kattenzooi. Er komt een super gave samenwerking aan, daarover later meer.
Afin, Honden en Kattenzooi is een zeer vernieuwende dierenwebshop, eerlijk gezegd zelfs een verademing vergeleken met de honderden andere online dierenwinkels. Waarom? Omdat zij producten verkopen die je niet snel ergens anders vindt en veelal handgemaakt. Zo ook deze katten sushis.

Wat kost de sushi?

€ 5,95 voor 3 sushi’s.

Sushi

Kwaliteit?

Een sushi heeft een afmeting van ongeveer 8cm bij 4 cm. Binnenin zit vilt gevuld met catnip en is ontwikkeld met hele stevige zwarte stof. Bo heeft de sushi is even flink onder zijn pootjes genomen en deze is niet snel kapot te krijgen. Het is handgemaakt, dus ik was even bang dat de sushi snel gesloopt zou worden, echter zit het stevig in elkaar.

Sushi

Wat vinden mijn katten ervan?

Zoals alle speeltjes die catnip bevatten, de ene kat houdt er wel van en de andere niet. Bo is helemaal gek erop en ging direct wild spelen met de sushi. Rollen, ertegenaan trappen en ik vind de sushi’s overal door het huis. Hij loopt er dus vrolijk mee rond. Wat grappig is, als je het in de kamer ziet liggen, lijkt het alsof er echte sushi op de grond ligt. Mijn bezoek heeft mij al meerdere keren vreemd aangekeken. (“Waarom heb je in godsnaam eten op de grond liggen???”)

Het lijkt dus levensecht en dat vind ik top! Bo is er in iedergeval helemaal wild van en omdat het stevig in elkaar zit, doe je er een hele tijd mee. Ik heb inmiddels nog eens extra met catnip spray ingespoten. Dat was dubbel feest. Het is dus absoluut een leuk Sint/kerst kado om aan jouw katten te geven!

Tip voor Honden en kattenzooi: Wellicht is het ook leuk om een grotere/langere sushirol te produceren, hierdoor wordt het voor een kat nog aantrekkelijker en makkelijker om tegenaan te trappelen :D. Kleine foto compilatie van Bo die even uit zijn plaatje gaat op de catnip haha!

Andere toffe producten van Honden en Kattenzooi

Aangezien ik niet uitgekeken raak op deze webshop, heb ik nog wat leuke shoptips voor je op een rijtje gezet!

Handgemaakte inside out kattenmand.

Hangende basket, hiermee creeer je een superhippe ligplek voor jouw kat!

Slaapzak met trendy print, heerlijk voor aankomende winter!

Heb je deze blogs al gelezen?

5 tips, hoe krijg je kattenharen van kleding en meubels
Interview: Simone Konink: 7 vragen over een oudere kat
5 Redenen om GEEN Furminator te kopen

Like PerfecteKat.nl op Facebook!

Vergelijkbare berichten