Review: Speelhengel van Finnschoice.nl

In december kreeg ik een Facebook berichtje of ik het leuk vond om een speelhengel te ontvangen van de nieuwe webshop Finnschioice.nl

Mijn katten en de katten van mijn moeder zijn intense slopers. Speelhengels zijn nooit een lang leven beschoren. Binnen een mum van tijd zijn de elastieken waar de speeltjes aan hangen doorgebeten.
Ik hield mijn hart vast toen ik een speelhengel kreeg opgestuurd en besloot hem te testen met de katten van mijn moeder. De ultieme testcase dus.

Testpanel Puck en Peer:
Finnschoice.nl

Finnschoice.nl

Gelijk ging ik een kijkje nemen op de webshop van Finnschoice.nl. De site is vernoemd naar de knappe Britse korthaar Finn en wordt gerund door Daisy en Sjoerd.
Een nieuwe dierenwinkel erbij, er zijn er al zoveel! Je moet als online petshop wel iets bijzonders bieden om boven het maaiveld uit te komen.
Ik was blij verrast, er worden namelijk echt hele leuke en bijzondere kattenspullen aangeboden. En dat voor gunstige prijzen.

Praktische info:

 • Gratis verzenden vanaf € 25,00
 • Betalen kan via Ideal, MisterCash/Bancontant en SEPA bankoverschrijving
 • Verzending binnen 1 á 2 dagen
 • 14 dagen bedenktijd
 • De Speelhengel en speeltjes

  Allereerst de levering: de speelhengel werd netjes in een stevige langwerpige doos bezorgd. Fijn, want ik heb al te vaak gehad dat ik een pakketje ontving en het product al in puin lag toen ik het uitpakte.

  De hengel is maar liefst een meter lang. Er zit een wit stevig elastiek aan en aan het uiteinde zit een clip waar je verschillende speeltjes aan kunt hangen.
  Finnschoice.nl
  Finnschoice.nl
  Finnschoice.nl

  Ik heb een gekleurde worm en een donsstaartje opgestuurd gekregen. Aan het de uiteinde zit een oogje, hierdoor zijn de speeltjes makkelijk aan de hengel te bevestigen. De uiteinde zijn van plastic en voelt stevig aan.
  finnschoice.nl
  finnschoice.nl

  Sloopproef?

  Spelen maar! Puck is het meest enthousiast en gaat als een dolle achter het speeltje aan. Al snel heeft zij het het elastiek te pakken. Dit is meestal direct het moment waarop de hengel gesloopt wordt. Maar deze niet, het elastiek is niet makkelijk door te kauwen. Ook de speeltjes lijken sloopproef. Hieronder enkele actie foto’s:

  Finnschoice.nl

  Ik ben erg enthousiast over de hengel! Het is leuk dat hij een meter lang is, zo kun je jouw kat extra laten rennen. Inmiddels spelen Peer en Puck enkele weken met de hengel en alles is nog intact.

  Finnschoice.nl

  Daarnaast is de prijs ook zeer aantrekkelijk. De hengel kost € 8,99 en de opzetspeeltjes zijn er vanaf € 4,99. Naast een gekleurde worm en donsstaart kun je onder andere kiezen uit verschillende veren en ritsel speeltjes.

  Zoek jij nog toffe en sloopproef speeltjes voor jouw katten? Neem dan vooral eens een kijkje bij Finnschoice.nl Shoptip: Je krijgt nu 10% korting op je eerste aankoop!

  Finnschoice.nl: drie van mijn favo producten.

  2 in 1 Anti Schrokmat voor € 6,99
  Mijn katten zijn inmiddels gewend aan het eten uit een voerspel. Maar ter afwisseling ga ik deze zeker weten aanschaffen.
  Finnschoice.nl

  Guppy kattenmandje voor € 39,95
  Hallo! Cuteness overload, dit is toch een supertof plekje waar jouw kat kan relaxen. Ik vind ‘m zo leuk!
  Finsschoice.nl

  Trapwortel voor € 4,99
  Een trapwortel, alleen door de naam al ben ik om. Deze moeten Jip en Bo hebben in hun leven.
  finnschoice.nl

  Finnschoice.nl is ook te vinden op Facebook, Instagram en Twitter.

  Like PerfecteKat.nl op Facebook!
  Lees ook deze blogs:
  Hoe houd je de vacht van jouw kat gezond? 5 tips!
  Op bezoek bij Animal Care kattenopvang Malta
  Vilt in de vacht, een serieuze kwestie
  Online Dierenspeciaalzaak

  Vergelijkbare berichten