|

REVIEW – Handgemaakte snuffelzakje XXL- Kattenoppas Zwanenburg

Snuffelzakje? Jazeker! Kattenoppas Zwanenburg heeft een product voor katten op de markt gebracht. Ik kreeg het zakje opgestuurd om door mijn katten te laten testen!

Zijn jouw katten gek op valeriaan of catnip? Dan heb ik weer een leuke review voor je!

Snuffelzakje?

De snuffelzakjes worden handgemaakt. Zij is tevens kattenoppas in Zwanenburg en omgeving. Aangezien zij veel in aanraking komt met katten, is zij op het idee gekomen om deze snuffelzakjes te gaan maken. Ze maakt ze zelf met de hand en de zakjes zijn gevuld met catnip of valeriaan. Opvallend zijn de vrolijke stofjes waarvan ze gemaakt worden. De XXL is gevuld met valeriaan.

Praktische informatie

Prijs: De XXL is verkrijgbaar voor € 13,95
Prijs: voor twee kleinere betaal je € 9,95.
Afmeting: 12 cm x 6 cm
Waar verkrijgbaar? Via de site: KattenoppasZwanenburg.nl en via Saskia’s Dierenpaleis te Zwanenburg.

Heb je katten die wat ruwer spelen? Dan adviseer ik vooral om voor de XXL versie te gaan vanwege de stevige stof.

Review

Als eigenaar van Jip en bo, vind ik het stofje al helemaal leuk. Handig trouwens dat het gewoon door de brievenbus past, dat scheelt onnodig hoge verzendkosten.
Er zit geen sterke geur aan de zakjes. Zoals sommige van jullie wel weten, de ene kat is gek op catnip, de ander hoeft er niets van te weten.
Jip heeft er bijvoorbeeld minder mee en hem maak ik niet zo wakker met de geur van Catnip. Bo is er echter helemaal dol op. Hij ging dwars door het plastic zakje heen waar het Snuffelzakje in werd geleverd.

Snuffelzakje

Toen ik het Snuffelzakje in de woonkamer legde was het dus ook feest voor Bo. Gelijk ging het tussen de voorpoten en knabbelde hij er lekker aan. Er zit wel een flinke geur aan het zakje, ik vind dat persoonlijk minder storend omdat mijn katten het zo leuk vinden. De stof is goed stevig en geschikt voor de echte slopers.

Dankjewel Syvlia voor het opsturen van het zakje! Ik hoop dat je nog veel katten blij kunt maken!
Je kunt Sylvia ook volgen op Facebook!

Lees ook deze blogs:

Review: De Kruidenknuf

Blunders van een kattentrimster
Interview met een dierentolk
Wintervilt? Wat is het?

Leuk als je mijn site liked op Facebook!

Vergelijkbare berichten