|

REVIEW- PerfecteKat.nl Unicorn Knisperbolletjes

Yes! Na een testperiode kan ik weer een product toevoegen aan mijn webshop! Ze waren al eerder verkrijgbaar, maar naar veler verzoek weer terug!

Jip , Ted en Billy hebben dit nieuwe product volledig goedgekeurd. Ik heb het al vaker gezegd, maar ik verkoop alleen dingen in mijn webshop waar ik zelf volledig achter sta. Nu zijn alle katten anders, de een vindt iets super leuk, de ander vindt het drie keer niks. Maar ik heb de bolletjes ook aan enkele trimklanten gegeven om te testen en ik kreeg positieve berichten. Het is dus echt een aanrader om eens te proberen bij jouw kattenvrienden!
Knisperbolletjes

Wat is het?

Knisperbolletjes zijn balletjes gemaakt van folie. Ze hebben een diameter van circa 4 centimeter en zijn lichtgewicht! Door de glinstering en het knisperen, extra aantrekkelijk voor katten.
Je shopt ze hier per 6 stuks voor maar € 4,00

Wat vinden Jip, Ted en Billy??

Zoals je het al hebt kunnen lezen. Al mijn katten zijn enthousiast over deze bolletjes. En het mooie is dat ik ze per 6 stuks aanbied. Dus als er een paar onder de bank of de kast verdwijnen, dan heb je er nog wat extra op voorraad voordat je weer op je knieën met een bezem moet gaan zoeken. Een absolute aanrader dus om eens uit te testen!

Lees ook deze blog!

HELP! Mijn kat verhaart verschrikkelijk! 10 tips om de rui periode te overleven!
NIEUW! Het KattentrimKeurmerk! Hét keurmerk dóór en voor vachtbesparend trimsters!
Unboxing Miaustore drinkfontein. Incl. YouTube video!
Kattenneus mondkapje (wasbaar)

Like PerfecteKat.nl op Facebook!

Vergelijkbare berichten