| |

Review: Krabplank van HondenenKattenzooi.nl

Een bijzondere krabplank is sinds kort verkrijgbaar via HondenenKattenzooi.nl! Waarom? Dat lees je in deze gloednieuwe review.

 

Dat ik fan ben van HondenenKattenzooi.nl is wel bekend inmiddels. Zij verkopen namelijk unieke en handgemaakte honden en katten spullen. Deze krabplank kreeg ik opgestuurd door Jacqueline, eens kijken wat mijn katten ervan vinden. Tussen de TOP drukte met kattentrimmen, heb ik er toch nog een review uit weten te persen.

Krabplank

 

Krabplank Puur

Deze krabplank is zo bijzonder, omdat deze gemaakt is door mensen met een beperking. En dat vind ik een super goed initiatief. Ik was erg benieuwd wat mijn katten ervan zouden vinden, aangezien het nogal rouwdouwers zijn. Zal deze plank de superpowers van mijn katten overleven?

 

Extra info:
Afmeting: 47x23x10cm
Gewicht: 1.3 KG
Materiaal: Naturel hout, omwikkeld met super dik sial touw
Prijs: € 14,95 en je shopt ‘m HIERZOOOO

Krabplank

 

Stevig????

Laat ik maar gelijk met de deur in huis vallen, deze plank is ijzer sterk en onverwoestbaar. Mijn katten moesten er even aan wennen, want zij zijn vooral staande krabpalen gewend. Maar na een paar pufjes Play Spray kon “the party” beginnen.
Bo gebruikt de plank zelfs als loungeplek.

Krabplank
Wat ik fijn vind aan dit soort planken, is dat ze ook erg geschikt zijn voor oudere katten. Zij willen vaak wel graag hun nageltjes scherpen, ook wel nodig, anders groeien ze in. Echter is een staande krabpaal voor stramme oudjes meestal geen optie. De krabplank is lekker breed en heel stabiel.

Krabplank

Eindoordeel

Ik probeer altijd een kritische review te schrijven en te kijken of er dingen misschien verbeterd dienen te worden. Ik was bang dat het sisaltouw van de krabplank misschien snel los zou laten. Maar dat zit stevig bevestigd en zelfs mijn sloop katten krijgen dit niet losgerukt. En een ook niet onbelangrijk puntje: deze krabplank staan ook nog eens hip in mijn huis.

Krabplank
Het is een compact ding en neemt weinig ruimte in beslag. Ideaal voor kleinbehuisde dus!
Prijs/kwaliteits verhouding is geweldig. Voor € 14,95 heb je een ijzersterke krabplank in huis. Dus aan mensen met een kleine beurs is ook gedacht!
Ik kan niks anders dan enthousiast zijn over deze krabplank!

Krabplank

Volg Honden en Kattenzooi!

De krabplank kun je HIER aanschaffen
De vachtvriendelijke vachtverzorgingsset is ook nog steeds verkrijgbaar als je HIERRR klikt :D.
Volg je HondenenKattenzooi.nl al op Facebook? Zo blijf je op de hoogte van alle nieuwe producten en acties.

Krabplank

Lees ook deze blogs!

Review: Sushi voor katten
Wat is vachtvriendelijk trimmen?
Vachtvriendelijke verzorgingsset

Like PerfecteKat.nl op Facebook!

Vergelijkbare berichten