Review: Fun Feeder mini voerspel voor de kat

Een tijdje terug was ik bij een dierenarts die ook voerspellen verkoopt. Ik kochtde Fun Feeder voerbak en hieronder vind je mijn review

Mijn katten zijn al gewend om uit een voerspel te eten. Ik heb namelijk het Cat Activity Funboard thuis. Toch leek het mij een goed idee om eens af te wisselen, daarnaast was ik benieuwd of mijn katten een ander voerspel ook zouden snappen.

Fun Feeder

Fun Feeder

Deze voerbak wordt eigenlijk verkocht als anti schrokbak voor honden. But who cares? Ik had deze bak al vaker gezien op internet bij katteneigenaren. Dus voor katten is dit natuurlijk ook prima te gebruiken.

Fun Feeder

De Fun Feeder is er in 3 kleuren en in de maten mini (22 cm) en large (29 cm). Elke kleur heeft een ander soort “doolhof”. Voor mijn katten heb ik de oranje mini variant gekocht, deze heeft een spiraal aan de binnenkant.

Als je op Google zoekt naar Fun Feeder, zie je dat de prijzen enorm verschillen in de webshops. Ik heb de mini variant gezien rond de € 18,50, maar je kunt hem het goedkoopste aanschaffen via Agradi voor € 15,09.

Fun Feeder

Snappen mijn katten de Fun Feeder?

Aangezien mijn katten al gewend waren om alleen nog maar te eten uit een voerspel, hadden ze dit spel direct door! Ze hoefde er niet aan te wennen en gingen direct druk bezig om met hun pootjes het voer er tussenuit te vissen. Top!

Ik ben groot voorstander van voerspellen. Eén van mijn katten was wat aan de stevige kant en ik durf wel te zeggen dat (naast het aanpassen van de voeding) een voerspel zeker heeft bijgedragen aan het afvallen. Daarnaast gaat het schrokken tegen. Mijn katten zijn snel verveeld, maar met een voerspel zijn ze lang zoet en ze lijken het echt super leuk te vinden!

Fun Feeder

Is de Fun Feeder een aanrader?

De Fun Feeder is van stevig plastic materiaal en onderop zit een anti-slip laagje. Ideaal! Want hierdoor schuiven ze niet zo gemakkelijk dat hele ding door de kamer. Ik vind de Fun Feeder eigenlijk nog beter dan het Fun Activity Funboard. Mijn katten lijken liever daaruit te eten, maar er is nog twee redenen waarom de Fun Feeder mijn voorkeur heeft. Het is namelijk veel makkelijker schoon te maken en hij neemt minder ruimte in beslag. Het Funboard heeft veel hoekjes en daar ben je langer mee bezig. De Fun Feeder is een kwestie van afspoelen met heet water, met een doekje afnemen een klaar is Kees. Hij kan trouwens ook gewoon in de vaatwasser.

Ben jij opzoek naar een geschikt voerspel voor jouw kat? Dan kan ik zeker de Fun Feeder aanraden!

Fun Feeder

Deze blog schreef ik eerder voor Cattish.nl

 

Lees ook deze blogs:
Win een maand lang gratis voer van Petcurean.
5 Redenen om GEEN Furminator te kopen
Drinkfontein musthave top 5 – Shoptipszooplus.nl

Like PerfecteKat.nl op Facebook!

Vergelijkbare berichten