Happy Home Solutions Ultra Hygienic – Kattenbakvulling review

Tijd voor een nieuwe kattenbakvulling review! Bij Petsplace zag ik Happy Home Solutions Ultra Hygienic staan, lees je mee?

Deze mooi vormgegeven verpakking koos ik omdat het in een doos zit en makkelijk is mee te nemen. Soms heb ik echt geen zin om met een zak kattenbakvulling te gaan slepen. Deze verpakking heeft een makkelijk handvat, top!

Hebben jullie trouwens de vorige review over de Lidl kattenbakvulling gelezen? Daar komt binnenkort trouwens een nieuwe versie van online, want ze hebben het product en verpakking namelijk vernieuwd.

Te koop via: Petsplace.nl

Happy Home Solutions Ultra Hygienic

Ter info: Ik heb twee kattenbakken, de ontlasting schep ik hier elke dag uit. Eens per week gaan de bakken helemaal leeg en worden grondig schoongemaakt.

Wat beloofd Happy Home Solutions Ultra Hygienic?

  • Gaat tot wel 4x langer mee
  • Minimale belasting voor longen en luchtwegen
  • Fijne klontvormende korrels

Prijs?

€ 5,99 per 10 Liter, prijs per Liter: € 0,60

Wat vind ik?

Ten eerste de verpakking, deze is makkelijk te dragen dankzij het handvat. Daarnaast is de doos simpel te openen met een strip die je los kan trekken. De korrels zijn zeer fijn en donkergrijs van kleur. Weer eens wat anders dan de meestal witte varianten.
Eigenlijk is er verder weinig mis met de Happy Home Solutions Ultra Hygienic korrels. De vulling absorbeert super goed, zonder dat het natte plakkaten worden. De klonten zijn er makkelijk uit te scheppen. Qua geur zijn is Happy Home Solutions Ultra Hygienic neutraal, ideaal dus voor katten die gevoelig zijn voor geurende kattenbakvulling. Van mij zou de geur wel wat meer geabsorbeerd mogen worden, want na een paar dagen kun je toch echt wel iets gaan ruiken.

Eindoordeel: 8

Jammer dat je de kattenbak gaat ruiken. De uitstekende klontvormende werking maakt echter alles goed. De prijs is ook gunstig vergeleken met de duurdere AH Schep en schoon fijne korrels. Ik geef deze korrels een eindcijfer van een 8. Zeker een dikke tip om zelf eens uit testen!

Volg jij PerfecteKat.nl al op Facebook?

Lees ook deze blogs:
Kattentrimmen aan huis – Veelgestelde vragen
4 tips voor een gezonde kattenvacht
Pompoms DIY kattenspeelgoed via Pinterest

Vergelijkbare berichten