|

Coshida Cat Litter LIDL Kattenbakvulling review

Helaas had ik wederom geen tijd om een dierenzaak te bezoeken. Ik was toevallig in de Lidl en bedacht mij dat ik de korrels die zij verkopen nog niet had getest: Coshida Cat Litter kattenbakvulling.

Tijd dus voor een test van deze goedkope vulling. Ik verwachtte er eigenlijk niet veel van. Inmiddels heb ik al aardig wat varianten laten testen door Jip en Bo, vaak is goedkoop: duurkoop. Maar vol goede moed goot ik de bakken vol met de Coshida Cat Litter, te koop bij de supermarkt Lidl.

Wat beloofd Coshida Cat Litter?

  • Klontvormend
  • Stof arm
  • Gemaakt uit natuurlijke minerale klei
  • Geur absorberend

Prijs?

€3.99 á 6 liter (Kan verschillen qua aanbiedingen)

Wat vind ik?

Ik durf het bijna niet toe te geven, maar deze Coshida Cat Litter valt mij alles mee! Behoorlijk sceptisch begon ik aan deze review, maar eigenlijk maakt het alle beloftes wel waar. Ik heb met de zak 2 weken gedaan, dat vind ik best netjes vergeleken met de andere reviews. De urine word goed geabsorbeerd en dat geldt wel wat minder voor de geur. Ik heb betere geurvretende korrels gehad, maar het is zeker niet de slechtste. De klonten zijn makkelijk uit de bak te scheppen, zonder dat het een natte klei boel wordt. Alles wat je kunt verwachten van een goedkopere kattenbakvulling: Dikke prima!

Eindoordeel Coshida Cat Litter van Lidl: 7,5

Zoals boven vermeldt: ik ben blij verrast! Het is een degelijke kattenbakvulling voor een fijn prijsje. Vooral voor mensen met een kleine beurs, is dit een aanrader. Je krijgt waar voor je geld, zeker een aanrader om zelf eens te proberen!

Vergelijkbare berichten