CatSan kattenbakvulling review

Kattenbakkorrels, kattengrind, kattenbakvulling etc. Noem het zoals je wilt, maar ik sta regelmatig in een dierenzaak of kijk op een webshop en weet dan echt niet welke ik moet kiezen.

Alle merken beloven de beste te zijn. Maar welke is daadwerkelijk een topper? En welk merk is een regelrechte flop? Ik ga je helpen! Ik schaf elke keer een ander merk aan en zal deze reviewen. Mijn katten en ikzelf gaan voor jou zo veel mogelijk merken testen. Hopelijk kan je hierdoor de bomen in het kattenbakkorrel-bos weer zien! Ter informatie: Ik heb twee kattenbakken in huis en schep deze dagelijks leeg. Eens per week worden de bakken helemaal verschoond. Als allereerste review heb ik gekozen voor het merk: CatSan.

Shop CatSan direct bij: Huisdierzaak.nl
CatSan

Wat beloofd CatSan en wat voor korrels?

  • Sterk absorberend
  • Niet klontvormend
  • Sluit geurtjes optimaal in
  • Gaat lang mee
  • Witte korrels

Prijs?

20 liter á €16,86 – Per liter: € 0,84

Wat vind ik?

Deze vulling kocht ik bij de plaatselijke supermarkt en was toch wel erg benieuwd hiernaar. Ik heb deze verpakking vaak zien staan, maar eigenlijk nooit geprobeerd. Ik had hoge verwachtingen… helaas zijn deze niet helemaal waar gemaakt. Qua geur en vocht absorberend vermogen laat CatSan het vind ik teveel afweten. De urine klontert niet samen, hierdoor is het lastig om de vieze korrels en de schone korrels van elkaar te scheiden bij het schoon scheppen. Na een twee dagen merk ik dat de onderkant van de bak echt nat is. Daarnaast is de geur na drie dagen niet fris meer en moet ik de gehele bak verschonen. Meerdere mensen uit mijn omgeving zijn wel echte fans van deze korrels, dus ben benieuwd wat jij van CatSan vindt!

Eind oordeel CatSan: 6

Ik ben niet wild enthousiast over Catsan, maar toch een voldoende als eindoordeel. Onder andere te verkrijgen via: Huisdierzaak.nl

Wil jij dat ik een bepaald merk kattenbakvulling uittest of heb je tips? Laat een reactie achter!
Lees ook deze blogs:
Hoe houd je de vacht van jouw kat gezond? 5 tips!
5 Redenen om GEEN furminator te kopen
Interview: Smoothie, Nederlandse kat, wereldberoemd op Instagram

Like PerfecteKat.nl op Facebook!

zooplus.nl

Vergelijkbare berichten