Beaphar Bogena kattenbakvulling review

Laatst zag ik in de dierenwinkel Beaphar kattenbakvulling. Ik heb nooit geweten dat zij ook kattenbakkorrels in hun assortiment hadden. Het leek mij dus een prima idee om mijn katten deze Beaphar Bogena korrels uit te laten testen. Heb jij trouwens al mijn vorige review over TopKat Hygiëne al gelezen? Lees dit keer een verrassende uitkomst, want ik begon vrij sceptisch met deze review.
Ter informatie: Ik heb twee kattenbakken in huis en schep deze dagelijks leeg. Eens per week worden de bakken helemaal verschoond.

Shop Beaphar Bogena kattenbakkorrels direct via
Dobey.nl

Wat beloofd Beaphar Bogena en wat voor korrels?

  • Stuifvrij
  • Absorberend
  • Neutraliseert geurtjes
  • Grijze grove korrels

Prijs?

30 liter á € 12,95, prijs per liter: € 0,43

Wat vind ik?

Eigenlijk moet ik toegeven dat toen ik de zak opende in eerste instantie een beetje teleurgesteld was. De korrels deden qua uiterlijk mij erg denken aan hele goedkope kattenbakvulling. Ik kies namelijk tegenwoordig vaak toch liever voor klontvormende korrels, dat doet deze vulling niet. Toch moet ik deze aanname gelijk terug nemen toen het in gebruik werd genomen door Jip en Bo. Beaphar Bogena is super absorberend, zowel qua geur als urine. Zoals op de zak staat beschreven is het stuifvrij, lees: geen kattenpoot afdrukken dus op de tafel. Yes! Ik denk dat deze vulling ook zeer geschikt is voor kieskeurige katten en katten die gevoelig zijn voor geur. Katten hebben een enorm reukvermogen, geurende kattenbakvulling (wat wij mensen vaak juist fijn vinden) kan voor een kat een rede zijn om niet netjes op de bak te gaan. Ik ben super enthousiast en kan het zeker aanraden om aan te schaffen!

Eind oordeel Beaphar Bogena: 8,5

Naast dat Beaphar Bogena alle beloftes meer dan waar maakt, is de prijs ook nog eens zeer fijn! Stuifvrij, geur en urine absorberend en geen toegevoegd parfum. Ik ben blij!

Wil jij dat ik een bepaald merk kattenbakvulling uittest of heb je tips? Laat een reactie achter!

Lees ook deze blogs:
Bestuurbare muis review
Waarom je jouw kat niet moet ontwollen
5 redenen om GEEN Furminator te kopen

Volg jij PerfecteKat.nl al op Facebook?

Vergelijkbare berichten