AH schep en schoon NIEUWE VERPAKKING – kattenbakvulling review

Nog nooit heb ik zoveel reacties op een review gehad dan op de AH schep en schoon kattenbakvulling. De korrels hebben namelijk sinds een tijdje een nieuwe verpakking en de inhoud is ook veranderd.

De review van AH schep en schoon is intens veel gelezen. Er werd gewaarschuwd dat de vulling sinds de nieuwe verpakking, niet meer hetzelfde is. De oude schep en schoon gaf ik een 9. Maar nu werd het wel tijd voor een rematch! Is de nieuwe verpakking echt zo slecht???? Wat ik wel grappig vond is dat de oude verpakking “3 voudige hygiene” beloofd en de nieuwe maar liefst “4 voudige hygiëne”! Dus je krijgt maar liefst 1x hygiëne extra erbij! haha! Lees je mee?

Nieuwe verpakking
Oude verpakking
Nieuwe verpakking
Nieuwe verpakking

Enkele reacties van lezers op de nieuwe verpakking

“Ik vond het in verhouding absoluut niet duur, geen vieze luchtjes, zuiniger in gebruik, met andere merken moest ik iedere dag bijna de hele bak verschonen en bij deze absoluut niet!
Tot mijn verbazing zit het sinds deze week in een andere doos , zelfde prijs zelfde product volgens de medewerker van AH.”

“Ik weet niet wat ze allemaal veranderd hebben, maar dit is echt afgrijselijke kattenbakvulling.
Het maakt als het heel net in de bak zit nog wel min of meer klontjes, maar het valt allemaal snel uit elkaar en dan heb je wonderlijk spul dat het midden houdt tussen kauwgom en cement.”

“Ik ben woest heb al jaren kattengrit van Albert Heijn Schep en Schoon 6-voudige werking, heb nu voor dezelfde prijs iets andere verpakking absolute onzin gekocht. Het produkt is dus niet meer !”

“In het nieuwe grit van AH, het heet nu vier voudige hygiëne zit volgens mij nu zwarte kleikorrels I.p.v. Witte. Maakt geen mooie klonten, plakt onder in de bak, wat een vies spul. Zal wel goedkoper zijn. Ik baal hier heel erg van.”

Prijs?

6 Liter voor € 3,55 – Prijs per liter: € 0.59

Wat beloofd de nieuwe verpakking?

Dit is te lezen op de website:
Het Aromaguard bevat een actief bestanddeel dat de groei van bacteriën remt. Zo blijft de kattenbak, maar ook de omgeving microbiologisch schoner, hetgeen u en uw kat een optimale hygiëne garandeert.

  • Korrels zijn stuifvrij
  • Lopen minder uit de bak
  • Frisse geur
  • Geurneutralisatie
  • Actieve hygiëne
  • Gaat tot 6 x langer mee
  • Extra zuinig in gebruik
  • Ultra absorptie

Wat vind ik ervan?

Toen ik de korrels in de bak deed, zag ik in eerste instantie weinig verschil met de oude variant. Maar zodra mijn katten hun behoeften gaan doen, merk je wel degelijk dat deze nieuwe korrels anders zijn dan zijn voorganger. De geur wordt vele malen minder geabsorbeerd en ontlasting wordt niet meer zo goed klontvormend. Wat jammer! Het grootste verschil met de vorige korrels vind ik dat het één grote natte klei bende wordt, dat was eerst zeker niet zo! Die belofte met méér hygiëne is dus onzin, foei Albert Heijn!

Eindoordeel

De vorige kreeg een 9, deze nieuwe AH schep en schoon krijgt een magere 5. Gemiste kans! Hopelijk gaan ze de inhoud in de toekomst aanpassen!

Lees ook deze blogs:

5 Redenen om GEEN Furminator te kopen
Kattentrimmen aan huis, veelgestelde vragen
Hoe houd je de vacht van jouw kat gezond? 5 tips!

Like PerfecteKat.nl op Facebook!zooplus.nl

Vergelijkbare berichten