AH schep en schoon fijne korrels kattenbakvulling review

Een andere variant van AH schep en schoon heb ik al eerder besproken in een review.
Ik was zeer enthousiast over de AH schep en schoon 3 voudige hygiene. Nu zag ik laatst nog een andere goedkopere versie in bijna hetzelfde “jasje”: AH schep en schoon met fijne korrels. Het maakte mij erg nieuwsgierig of deze even goed zouden zijn als het “broertje”. Dat zou namelijk een dubbel win zijn! Goedkoper en net zo goed, je leest het in deze review!
Ter informatie: Ik heb twee kattenbakken in huis en schep deze dagelijks leeg. Eens per week worden de bakken helemaal verschoond.
AH schep en schoon

Wat beloofd AH schep en schoon en wat voor korrels?

 • Door fijne structuur ultra absorberend
 • Extra zuinig, gaat 4x langer mee
 • Klontvoremd
 • Voorkomt nare geurtjes
 • Grijze fijne korrels
 • Prijs?

  6 liter á € 3,69, prijs per liter: € 0,62

  Wat vind ik?

  “AH schep en schoon fijne korrels” zit net als de “AH schep en schoon 3 voudige hygiene” in een stevige kartonnen doos met praktisch handvat. Dit vind ik zelf erg prettig meenemen. Voor deze betaal je dus € 3,69 en de AH 3 voudige hygiëne kost € 4,29. Best een verschil in prijs dus. Op de doos staat dat de kattenbakkorrels 4 keer langer meegaan. Helaas is dit bij mij helemaal niet waar gemaakt. Ik heb slechts een weekje met de verpakking gedaan. De fijne korrels namen de geur helemaal niet goed op en werden door de urine nattig en “klei achtig” Bah! Ik was dus ook blij dat de verpakking op was, want deze vulling voldeed totaal niet aan mijn verwachtingen. Jammer Appie!

  Eind oordeel AH schep en schoon: 5

  Teleurgesteld is het enige woord wat bij mij opkomt. Ik kan deze korrels niet aanbevelen. Als je bij de AH kattenbakvulling wilt kopen, betaal dan zeker iets meer voor de AH 3 voudige hygiene.

  Wil jij dat ik een bepaald merk kattenbakvulling uittest of heb je tips? Laat een reactie achter!

  Volg jij PerfecteKat.nl al op Facebook?

  Lees ook deze blogs:
  Bestuurbare muis van Zooplus.nl review
  Katentrimmen aan huis: Veelgestelde vragen
  Kattenoppas aan huis: Hoe kies je de juiste?

  Vergelijkbare berichten