AH Schep en Schoon kattenbakvulling review

Kattenbakkorrels, kattengrind, kattenbakvulling etc. Noem het zoals je wilt, maar ik sta regelmatig in een dierenzaak of kijk op een webshop en weet dan echt niet welke ik moet kiezen. Alle merken beloven de beste te zijn. Maar welke is daadwerkelijk een topper? En welk merk is een regelrechte flop? Ik ga je helpen! Ik schaf elke keer een ander merk aan en zal deze reviewen. Hopelijk kan je hierdoor de bomen in het kattenbakkorrel-bos weer zien!

EDIT 2017! Inmiddels heeft AH de samenstelling van deze korrels veranderd. Lees HIER de review over de huidige kattenbakvulling zoals je deze nu in de winkel kan kopen.

Ter informatie: Ik heb twee kattenbakken in huis en schep deze dagelijks leeg. Eens per week worden de bakken helemaal verschoond. Vorige keer ging de review over het merk CatSan. Deze keer de verrassende review over de kattenbakkorrels van onze supermarkt vriend: Albert Heijn ofwel AH!

AH “Schep en schoon 3 voudige hygiëne”

AH schep en schoon

Wat beloofd het en wat voor korrels?

  • Neutraliseert kattenbakluchtjes
  • Zuinig in gebruik, gaat 6 keer langer mee
  • Klont vorming
  • Grijswitte kleine korreltjes

Prijs?

6 liter á €3,55 per liter: €0,59

Wat vind ik?

Ik wilde graag een eigen merk kattenbak vulling gebruiken. Mijn vooroordeel was toch wel dat het niet veel soeps kon zijn. Deze mening is sinds deze korrels volledig veranderd. Het product lijkt een beetje op schelpenzand, met kleine blauwe korreltjes. Deze blauwe deeltjes zorgen voor een zeer aangename geur, het ruikt een beetje naar wasmiddel. Ik ben super enthousiast! Zelfs na een paar dagen is geen enkele vieze geur te ruiken. De urine vormt perfecte klonten en is makkelijk uit de bak te scheppen. Wat mij ook opviel is dat ik één bak gevuld had met deze korrels en de andere met CatSan. Mijn katten hebben een duidelijke voorkeur voor de korrels van AH.

Eind oordeel AH Schep en schoon: 9

Enige nadeel is de prijs, vergeleken met de andere kattenbak vullingen is deze best aan de hoge kant. Een aanrader!

Vond je dit een toffe blog? Heb je tips voor merken die ik kan reviewen? Laat het mij weten!

Like PerfecteKat.nl op Facebook!

Vergelijkbare berichten