Shoptips: de leukste kerstcadeautjes onder de 15 euro

We mogen weer schaamteloos shoppen voor kerstcadeautjes! Jeeej! Elk jaar koop ik wel een kerstcadeautje voor mijn twee katten, jij ook?

Om eerlijk te zijn koop ik het hele jaar door wel speeltjes voor mijn katten. Maar met de kerst vind ik het altijd extra leuk om een presentje te kopen. Speciaal voor jou heb ik de leukste kerstcadeautjes onder de 15 euro uitgezocht, zodat je inspiratie op kunt doen.
kerstcadeautjes

Shoptip 1: Nina Ottosson Cat Treat Maze

Ik ben enorme fan van puzzels voor de kat. Het motiveert de kat om de hersenen te gebruiken en gaat verveling tegen. Bij deze puzzel stop je de snoepjes in de bovenkant. Wanneer de kat aan de puzzel wiebelt, komt het voer aan de zijkant eruit.
Te koop bij Discount4pets.nl
voor € 14,50

Shoptip 2: Laserlampje

Heb jij nog geen laserlampje in huis? Dikke aanrader om er één aan te schaffen als kerstcadeautje voor jouw kat! Mijn katten zijn er dol op en gaan als een dolle achter de rode laserstip aan.
Te koop bij Discount4pets.nl
 voor € 3,25

Shoptip 3: Meowee Speeltunnel

Deze tunnel vind ik zo leuk! Jip en Bo verschuilen zich altijd graag in een speeltunnel. Deze variant heeft ook nog eens een speelballetje aan de binnenkant.
Te koop bij Webshopvoorkatten.nl voor € 12,38

Shoptip 4: Trixi Kattengraszaad in Keramiek

Af en toe koop ik voor mijn katten kattengras en dat is altijd een succes. Deze zelfgroeiset zit ook nog eens in een super leuk keramiek bakje!
Te koop bij voor Webshopvoorkatten.nl € 8,99

Shoptip 5: Stewart kattenligbed

Kijk hoe leuk! Jouw kat kan hierin relaxen in stijl. Verkrijgbaar in het bruin en grijstint. De binnenkant is bekleed met super zachte stof.
Te koop bij Brekz.nl voor € 12,49

Shoptip 6: Kartonnen Krabgolf

Je kunt nooit genoeg krabplekjes creëren voor een kat in huis. Een kat geeft zijn geur hieraan af en de kans is groot dat de bank bespaard wordt.
Dit is een krabgolf van karton die je op de grond kan leggen. De zijkant is bekleed met een kittig panterprintje.
Te koop bij Brekz.nl voor € 9,99

Let me know als je nog leuke webshops weet waar ik kan shoppen! Heb jij mijn andere shoptipblogs al gelezen? Die vind je hier over drinkfonteinen en hier over kattenmandjes!

Like PerfecteKat.nl op Facebook!

Vergelijkbare berichten