Zonnebrandcréme voor katten Maxani Suncare

Lichte oortjes, lichaam en snoetjes moeten beschermd worden bij katten tegen de zon. Ook bij binnenkatten!

Waarom smeren?

Verbranding van de huid kan lijden tot ernstige schade en zelfs afsterven/amputatie van ledematen. En dan hebben we het nog niet eens over de pijn die een kat hiervan ondervindt! Het is dan ook zeer belangrijk om lichte oortjes en lichaamsdelen in te smeren. Ook bij binnen kattten, want zelfs achter een raam kan een kat verbranden.

Maxani Suncare Zonnebrandcrème 30ML

Maxani Suncare Zonnebrandcréme

Zonnebrandcrème veilig voor de katten. Maar ook voor honden, konijnen, knaagdieren en paarden. Deze goed smeerbare zonnebrandcrème geeft een hoge bescherming tegen schadelijke UV stralen, zonder een witte waas achter te laten.

Bevat effectieve en veilige zonnefilters voor huisdieren, zonder parfum. De SunCare zonnebrandcrème is speciaal ontwikkeld voor zowel kat, hond als paard en maakt geen gebruik van schadelijke filters als zinkoxide, cinnamaten, oxybenzone en salicylaten.

Maxani is dezelfde aanbieder en fabrikant als de producten van Dermagroom. Ik ben super enthousiast over al hun producten. Dit omdat ze écht rekening houden met katvriendelijke producten. Dus geurloos en katvriendelijk aan te brengen.

Shop de Maxani Zonnebrandcréme

Wil je jouw kat (of ander dier) veilig en goed beschermen tegen verbranding? Je shopt dit super fijne product HIER,

Maxani Suncare Zonnebrandcrème

Vergelijkbare berichten