Zeven vragen aan een kattentrimster.

Voordat mensen een afspraak met mij maken hebben zij soms nog enkele vragen. Daarom heb ik een top zeven samengesteld met veel voorkomende vragen.

1. Wanneer kan ik de kat komen brengen?

De kat hoeft niet gebracht te worden, aangezien ik uitsluitend ambulant werk. Ik kom dus bij jou en jouw kat thuis. Ik ben zeer enthousiast over deze manier van werken. De kat hoeft niet in een kattenmandje en in de auto, dit scheelt een enorme dosis aan stress. Daarnaast is het prettig dat de kat in zijn vertrouwde omgeving kan blijven, wanneer nodig kan er een pauze ingelast worden zodat de kat weer “zen” is tijdens het trimmen.
vragen

2. Moet ik de kat wassen voordat hij getrimd wordt?

Nee dit is absoluut niet nodig. Ik was eigenlijk bijna nooit katten, zij vinden dit meestal niet fijn en kunnen hier volledig van in de stress raken. Een kat trimmen kan prima zonder te wassen. Soms is de “achterkant” vervilt en daardoor vervuild, dan is scheren vaak de enige optie. Ook dan is wassen niet nodig.

3. Moet ik mijn eettafel vrij maken voordat je komt?

Nope! Ik neem zelf al mijn spullen mee, inclusief een uitklapbare trimtafel. Veel ruimte heb ik dus niet nodig en jij hoeft niets voor te bereiden.
vragen

4. Ik vind 50 euro best duur! Waarom die prijs?

Duur is natuurlijk een relatief begrip en voor iedereen anders. Ten eerste werk ik volgens de nieuwste trimmethode, wat betekend dat ik minder vaak hoef langs te komen dan trimsters die op de “oude” manier werken. Ten tweede ben ik goed verzekerd, mocht er onverhoopt iets gebeuren (lees: per ongeluk inscheren etc. –dit gebeurd overigens zelden-) dan is dit geen issue. Kies dus altijd voor een trimster die verzekerd is! Ten derde krijg je bij dit tarief een duidelijk verzorgingsadvies mee, hierdoor kun je als ik weg ben zelf de vacht verzorgen. Je betaald dus voor advies, kwaliteit en nazorg. Hier vind je mijn tarieven.

5. Hoe vaak per jaar moet een kat getrimd worden?

Ik werk dus volgens de nieuwste trimmethode (lees hier meer). Dit betekend dat ik de vacht zoveel mogelijk in zijn waarde laat. Een kat heeft zijn onderwol namelijk nodig (lees hier waarom), dus ontwol ik zo min mogelijk. Hierdoor is het dus niet nodig om elke 2 maanden langs te komen. Meestal voldoet 2 keer trimmen per jaar tijdens de rui periode.

6. Wat doe jij aan hygiëne?

Tussen verschillende klanten worden alle kammen, tafel en tondeuse grondig gereinigd en ontsmet. Daarnaast wordt mijn trimjasje na elke trimbehandeling gewassen.

7. Kan ik bij jou ook kattenkammen kopen?

Jazeker! Sinds kort kun je kattenkammen bij mij aanschaffen. Dit is de kam waar ik zelf ook mee werk en waar ik de beste ervaring mee heb.
vragen

Stond jouw vraag hier niet tussen? Bel, mail of Whatsapp jouw vragen naar info@perfectekat.nl of 06-51691752.
Volg jij PerfecteKat.nl al op Facebook?

Vergelijkbare berichten