| |

YouTube aflevering 13: Interview PetPlan huisdierverzekering.

Petplan is een huisdierenverzekering. En zoals sommige van jullie wel weten, dierenartskosten kunnen aardig oplopen als jouw kat ziek wordt.

In mei dit jaar heb ik mijn kat Bo moeten laten inslapen. De totale kosten waren voor mij 2200 euro. Toen besefte ik nog maar eens dat een kat geen goedkoop huisdier is. Je kunt zomaar jaren van ze genieten zonder dat er extreme kosten zijn. Maar als er iets gebeurt, dan moet je toch echt naar de dierenarts.

Toen ik Tedje erbij nam, twijfelde ik of ik een verzekering moest afsluiten. Ik kwam daardoor in contact met de dierenverzekeraar Petplan.
Hier is een samenwerking uit voortgekomen. Niet om jullie te pushen om jouw kat(ten) daar te verzekeren, maar wel om mensen bewust te maken dat een kat geen goedkoop huisdier is.
Wellicht kun je een spaarpotje maken en is dat toereikend. Maar misschien is een verzekering wel voor jouw kat een goed idee!

Petplan

Jullie vragen over Petplan

Op Facebook heb ik een poll geplaatst en jullie gevraagd: Hebben jullie de kat wel of niet verzekerd. Daar kwam uit dat 37% van jullie de kat hebben verzekerd en 63% niet. Maar ik gaf jullie ook de ruimte om vragen te stellen of opmerkingen te plaatsen over Petplan of huisdierenverzekeringen in het algemeen.
Al jullie vragen heb ik verzameld en aan Danielle van Petplan gesteld.

Ben je benieuwd naar de premies bij Petplan of wil je meer informatie, klik dan hier:

Het interview

Hieronder kun je het interview vinden! Veel kijkplezier en vergeet je niet te abonneren op mijn kanaal!

Samenwerking

Wat mij aanspreekt aan Petplan is dat zij alleen maar dierenverzekeringen aanbieden (dus geen andere soorten verzekeringen). Daarnaast werken er ook paraveterinairen en een dierenarts (plus punt!) Maar wat ik ook geweldig vind, is dat zij alle kattenrassen accepteren en je je kat tot en met 11 jaar bij Petplan kan verzekeren.
Ik ben graag transparant in mijn samenwerkingen. Ik krijg niet betaald voor deze video, wel heb ik een jaar lang verzekering gekregen voor Teddy. Je kunt in de toekomst video’s ontvangen met hoe ik de verzekering van Teddy ervaar. Deze blog bevat affiliate links.

Like PerfecteKat.nl op Facebook!

Vergelijkbare berichten