WINACTIE! Nieuwe producten en stoppen met trimmen bij klinieken?! Incl. video!

In mijn nieuwste YouTube video laat ik je vol trots mijn nieuwe etalage en winkel gedeelte zien.
Daarnaast show ik alle nieuwe producten die nu in mijn webshop te vinden zijn én heb ik nieuws over de klinieken waar ik trim.

Stoppen bij klinieken?

Voordat ik je doorverwijs naar mijn YouTube video wil ik je graag meenemen in mijn keuze om te stoppen met trimmen bij de klinieken in Bussum, Amersfoort en Soest. Ik ben nu bijna een jaar aan het trimmen in mijn prachtige salon in Almere-Haven (time flies!).

PerfecteKat

Als je mij een jaar geleden zou vertellen dat ik ooit zou stoppen bij de eerder genoemde klinieken, had ik je voor gek verklaard. Echter heb ik inmiddels een luxe probleem, namelijk dat ik 5 dagen per week kan vullen in mijn eigen prachtige salon.

Het was een enorm lastige keuze, maar ik zou wel gek zijn als ik deze dagen niet zou gebruiken om op mijn eigen stekkie te trimmen. Ook heeft dit voordelige gevolgen voor mijn webshop, want nu kan ik 5 dagen per week pakketten versturen, waar dat eerst nog wel eens een paar dagen moest wachten.

Perfectekat

Bij de kliniek in Almere-Poort blijf ik wel elke eerste vrijdag van de maand trimmen. Hier is het mogelijk om de kat onder een roesje te helpen.

Gelukkig verhuizen er een heleboel klanten mee naar mijn salon. Die maken dat ritje eens in de zoveel tijd graag. En voor de klanten waar dat niet mogelijk is, verwijs ik uiteraard graag door naar mijn lieve collega’s die op mijn andere website zijn vermeld: Kattentrimsters.nl

webshop perfectekat

Bekijk de video en doe mee aan de winactie!

Graag nodig ik je uit om mee te doen aan mijn nieuwe winactie! Dat kan door onder de video op YouTube te reageren en te abonneren op mijn kanaal. Ook laat ik je alle nieuwe producten in mijn webshop zien én mijn etalage en winkelgedeelte.

Lees ook deze blogs!

Is een kat erbij altijd een goed idee? PerfecteKatCast #2
Katje pesten op social media? PerfecteKatCast #1
Hoeveel kattenspullen heb ik in mijn salon? INCL VIDEO!
HELP! Mijn kat verhaart verschrikkelijk! 10 tips om de rui periode te overleven!

Vergelijkbare berichten