KERST WINACTIE! Win een katten kerstpakket voor een ander! T.W.V 60 Euro!!!

Dit keer eens een ander soort winactie. Namelijk een winactie waar je een katten kerstpakket kunt winnen voor iemand of een kattenstichting.

Eigenlijk moet je natuurlijk het hele jaar lief voor iedereen zijn. Maar tijdens de feestdagen sta ik altijd wel extra stil met hoe goed mijn katten en ik het hebben. Ik werk mij dan wel helemaal de blubber, maar hierdoor kan ik mijn katten hierdoor goed voer geven en naar de dierenarts wanneer dit nodig is. Doe jij mee en win jij een kerstpakket voor iemand of een stichting? Lees vooral verder!
Kerstpakket

Winactie voor een ander?

Toch zijn er genoeg mensen die door wat voor reden dan ook, weinig te besteden hebben én katten in huis hebben, dat kost natuurlijk geld. Of kattenstichtingen die keihard werken om katten op te vangen en staan te springen om donaties en kattenvoer. Er zijn tal van organisaties die zich elke dag inzetten om bijvoorbeeld zwerfkatten op te vangen.

Iets voor jezelf winnen is leuk, maar tijdens de feestdagen is het misschien wel extra leuk om iets voor een ander te winnen. Daarom heb ik een uitgebreid kerstpakket samengesteld wat je kunt winnen voor iemand die het hard nodig heeft of een stichting die het goed kan gebruiken.

Ik doneer dit kerstpakket (t.w.v. 60 euro) als bedrijf en heb dus alles zelf gekocht en niks gesponsord gekregen.

kerstpakket

Wat zit er in het kertpakket?
Gemengd Felix pakket (natvoer 24 stuks, droogvoer en snoepjes)
Whiskas zak droogvoer kip
Super zachte kattenmand
4 Buisjes met Cosma Snackies
Grote kattenhengel
Cosma smulbox met 14 blikjes voer
Doos Milkies kattenmelk (20 stuks)
– Speelmuis
– Diverse kattensnoepjes
– PerfecteKat.nl tas
– PerfecteKat.nl pen
– Nog extra verassingskadootjes

kerstpakket

Hoe doe je mee?

Heel simpel! Laat onder dit bericht, onder de Facebookpost of onder de Instagrampost weten welke stichting of welk persoon volgens jou moet winnen en waarom deze moet winnen!
Extra winkans: lief als je je abonneert je op mijn YouTube kanaal (Da’s gratis!), mijn Facebookpagina liked en mijn Instagramaccount.

Ik kies persoonlijk zelf de winnaar! In de week van 16 december 2019 maak ik deze bekend, zodat het kerstpakket voor de feestdagen aankomt bij de gelukkige winnaar/stichting.
Super leuk als je mee doet!

kerstpakket


zooplus.nl

Vergelijkbare berichten