| | |

WINACTIE! Doe je mee? Video: Dierenartscheck met mijn katten?

Ik zit lekker in de winactie-vibe! Ik vind het zo leuk om producten weg te geven aan mijn volgers! In mijn nieuwste YouTube video neem ik je mee naar de dierenarts én geef ik weer wat leuke producten weg!
Zijn mijn katten wel gezond? Hoewel ik veel kan opmerken door mijn kattentrimster beroep, ben ik zeker geen dierenarts. Ik ben groot voorstander van een jaarlijkste dierenartscheck.

Dierenarts

Katten laten pijn nauwelijks merken!

Wist je dat katten pijn goed kunnen verbergen? Ik hoor vaak klanten zeggen: “Ja maar ik ken mijn kat, dus ik weet wel wanneer deze ziek is.”
Ja, dat dacht ik ook… tot mijn kat Bo een agressieve tumor in zijn bekkie bleek te hebben. Toen ik iets opmerkte, was ik te laat. Het bleek uitgezaaid en ik moest hem tot mijn grote verdriet in 2019 laten inslapen.

Ik dacht mijn kat wel te kennen, niks bleek minder waar. Een dierenarts kan jaarlijks het gebit, de algemene gezondheid, huid en de vacht checken. Er is enorm veel stilzwijgend dierenleed onder huisdieren, juist omdat dieren pijn, ziekte en ongemakken niet altijd zichtbaar aan hun eigenaren laten merken.

Dierenarts

Video: Zijn mijn katten gezond? + WINACTIE!!!

In deze video neem ik je mee naar mijn vaste en favoriete dierenarts: Kattenkliniek Felicare te Soest. Mijn katten worden ingeënt en uitvoerig gecheckt. Ik geef ook veel tips met hoe je je kat stressvrij kunnen vervoeren!

In de video geeft dierenarts Natasja meer uitleg over het belang van inenten tegen kattenziekte.
Dierenarts

Ennnnn ik heb weer een super leuke winactie met producten van Peets Kattenspeelgoed. Super leuk als je mee doet!

Lees ook deze blogs!

NIEUW! Online workshop: Hoe word je kattentrimmer?
NIEUW IN DE WEBSHOP: Houten speelhengels en speelsticks!
Mijn grote droom komt uit! Mijn eigen pand aan Kerkgracht 7 te Almere!
VIDEO: Wat is vilt? Wat doe je eraan? Doet het pijn?
Review Voerspel – NINA OTTOSSON PUZZLE & PLAY BUGGIN OUT

Like PerfecteKat.nl op Facebook!

Vergelijkbare berichten