| |

De vernieuwde en verbeterde vachtverzorgingssets!

Wat blijft het bijzonder… om mijn vachtverzorgingssets, katten kammen, katten borstels mijn webshop uit te zien vliegen, naar catlovers uit heel Nederland! En nu zijn ze weer verbeterd en vernieuwd. Met onder andere een geweldig Perfectekat.nl opberg etui! Katten kammen set

Bekijk de video!

In onderstaande video geef ik uitgebreid uitleg over de nieuwe verzorgingssetjes. En uiteraard is er weer een leuke winactie waarin je een setje kunt winnen. Doe je mee?

De PerfecteKat.nl verzorgingssets

Wil jij de vacht voor jouw kat vachtvriendelijk verzorgen? Wil je klitten en vilt voorkomen? Ik heb op dit moment van schrijven maar liefst zes setjes in mijn webshop. Starterset Set met nagelschaar Katten verzorgingsset Set met klittenschaartje Katten verzorgngsset Set met Dermagroom reinigingsmousse Katten kammenset Set met Oogreiniger Katten kammenset Set met Oogreiniger en Dermagroom reinigingsmousse katten kammenset

Lees ook deze blogs!

Is een kat erbij altijd een goed idee? PerfecteKatCast #2 Katje pesten op social media? PerfecteKatCast #1 Hoeveel kattenspullen heb ik in mijn salon? INCL VIDEO! HELP! Mijn kat verhaart verschrikkelijk! 10 tips om de rui periode te overleven!

Vergelijkbare berichten